ממשלת ישראל אישרה הערב (רביעי) במהלך ישיבת הממשלה מתן קדימות לספורטאים ישראלים שצריכים לטוס לתחרויות בינלאומיות, וזאת במטרה לשמור על נוכחות ישראלית באירועי ספורט ברחבי העולם גם בתקופת המלחמה.
שר התרבות והספורט מיקי זוהר, שהגיע לסיכום בנושא עם שרת התחבורה מירי רגב, אמר: "אסור שישראל תאבד את הנוכחות שלה במגרשים הבינלאומיים, ויש חשיבות עצומה להשתתפות הספורטאים והספורטאיות שלנו בתחרויות בינלאומיות. אני מודה לחברתי שרת התחבורה מירי רגב על שנרתמה לסייע בנושא והביאה את זה לאישור הממשלה".
בנוסף, בימים הקרובים השר זוהר יקיים דיונים עם גורמי הביטחון והשב"כ בנוגע לתגבור אבטחת המשלחות והספורטאים הישראלים בחו"ל, כדי להבטיח את שלומם על רקע המצב הביטחוני והאיומים הרבים.
מתן קדימות לספורטאים: ההחלטה שאושרה בישיבת הממשלה
תיקתקנו, 17.6
06:49
השר מיקי זוהר והשרה מירי רגב הגיעו לסיכום שאושר על ידי הממשלה, לפיו ישראלים שצריכים לטוס לתחרויות בינלאומיות יזכו לעדיפות
(גודל טקסט)
מה דעתך על הכתבה?