איש העסקים שמציע לסייע להפועל חיפה – בתנאי אחד מכריע

איש עסקים מוכן להזרים מיליון שקל באופן מיידי לפועל חיפה לטובת התפעול השוטף ותשלום שכר השחקנים, אך מתנה את ההשקעה בפתיחת משא ומתן אמיתי לרכישת המועדון והעברת זכויות הניהול מידיו של יואב כץ

קבוצות: הפועל חיפה
(גודל טקסט)

איש עסקים מתכונן להזרים מיליון שקל באופן מיידי להפועל חיפה כדי לסייע לפעילות הקבוצה במהלך העונה, אולם ההשקעה מותנית בהסכמתו של יואב כץ לדרישות שונות.

בין השאר, רוצה איש העסקים שכתנאי להשקעתו ייפתח משא ומתן לרכישת המועדון, תוך שזכויות הניהול יעברו לאנשי הניהול של הפועל חיפה והכספים שהקבוצה מקבלת ייכנסו לחשבון בנק שינוהל על ידי אנשי המועדון. בנוסף, הוא רוצה לקבל מסמך חתום משפטית על ידי כץ, שבו יבהיר הבעלים הנוכחי מהן דרישותיו למכירת הפועל חיפה.

יואב כץ בעלים הפועל חיפה
יואב כץ בעלי הפועל חיפה | קובי אליהו

הסיבה להתנייה היא החשש של אותו איש עסקים כי כץ ישתמש בכסף לניהול המועדון כעת, אולם לא ימכור את המועדון בסופו של דבר ובכך למעשה אותו איש עסקים ישקיע מיליון שקלים מבלי שהייתה לו אפשרות לנהל מו"מ אמיתי לרכוש את הפועל חיפה.

כאמור, איש העסקים דורש לקבל בכתב את דרישותיו של כץ כדי למנוע אפשרות של פרסומים סותרים או מטעם ולהבין מהן חובות העבר של המועדון וכמה מהתשלום מיועד לכץ עצמו. אם כץ יעביר התחייבות בכתב, איש העסקים יעביר כסף באופן מיידי לתפעול שוטף ותשלום שכר השחקנים כבר העונה, אחרי שכץ הבהיר כי העונה לא ישקיע כספים במועדון, כך שהפועל חיפה תתקיים מהכנסות בלבד.

אם הדבר יקרה, מיד לאחר העברת הכסף ייכנסו הצדדים למשא ומתן ולבדיקות נאותות. במקביל ינסה איש העסקים לבחון את האפשרות להחזיר את הפועל חיפה למתקם האימונים בקריית חיים.

תגובת הפועל חיפה תובא לכשתתקבל.

עוד באותו נושא: הפועל חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי