כריס פול מעוניין לשחק קרוב יותר לבית בלוס אנג'לס בעונה הבאה, כך על פי דיווח של מארק שטיין. הרכזים הגדולים בהיסטוריה של ה-NBA מתכונן להיכנס לעונתו ה-21 בליגה. פול בן ה-40 עדיין נתפס כשחקן שיכול לעזור ולהשפיע לטובה בקונטנדרית.
הוא שיחק בכל 82 המשחקים בעונה שעברה ועזר לסן אנטוניו ספרס עם הניסיון שלו ויכולת המסירה המעולה שלו. פול הוא כרגע שחקן חופשי לא מוגבל, ולמרות שעתידו נותר לא ברור, ישנן ספקולציות גוברות לגבי היכן הוא עשוי לנחות בעונה הבאה.
למרות עניין חזק מדאלאס מאבריקס, שמחפשים להחליף את קיירי אירווינג הפצוע, נראה שפול נוטה יותר לשחק קרוב לבית. על פי שטיין, כריס פול "נחוש" לשחק בלוס אנג'לס אם לא יפרוש: "כריס פול יהיה יעד נוסף של המאבריקס, אבל יש אמונה גוברת שפול – לאחר שפתח בכל 82 המשחקים בעונה שעברה בסן אנטוניו – נחוש לשחק קרוב יותר לבית בלוס אנג'לס אם הוא אכן יחזור לעונה ה-21".
אופציה אחת, שעולה היא קאמבק לקליפרס, שם הצטיין לאחר שה-NBA הטילה וטו על הטרייד שלו מניו אורלינס ללייקרס לפני עונת 2011/12. אופציה נוספת עבור פול היא לשחק לצד חברו הוותיק לברון ג'יימס. כשכל הסימנים מצביעים על רצונו לשחק בלוס אנג'לס, נראה יותר ויותר סביר שהוא יצטרף ללייקרס בעונה הבאה, כיוון שהם מחפשים רכז מחליף ללוקה דונצ'יץ'.
מה דעתך על הכתבה?