בית"ר ירושלים הודיעה שטבארש יגיע לישראל השבוע. החתימה בקרוב?

המועדון אישר שהקשר, שסיכם את תנאיו, ינחת בארץ ברביעי להתרשמות של 48 שעות ובסיומה יחליט לגבי הצטרפותו. מתי קרבאלי יגיע?

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

בית"ר ירושלים חזרה היום (ראשון) לאימונים לאחר יום מנוחה אתמול, כאשר לראשונה מאז תחילת ההכנות בשבוע שעבר הצטרפו שחקני הנבחרות ירדן שועה, ירין לוי, עדי יונה וטימו מוזי שנהנו מחופשה ארוכה יותר. במקביל, נהוראי דבוש וליאל דרעי נחתו בארץ והצטרפו אף הם.

בקבוצה בישרו כי לאימונים עתידים להצטרף בהמשך השבוע בריאן קרבאלי, שעשוי לנחות ביום שלישי בערב, וברביעי יגיעו לישראל גריגורי מורוזוב ומיגל סילבה. מרסלן קיבל בשלב זה תוכנית עבודה אישית ולא יצטרף לאימוני הקבוצה. אייבר מליגת המשנה בספרד היא אחת המועמדות לצרפו.

מי שעוד יגיע ביום רביעי לישראל הוא איילסון טבארש, אשר מגיע לישראל ליומיים, על מנת לחוות את העיר והמדינה אחרי שסיכם ובשלב זה לא חתם. מי שעוזר ונמצא בקשר שוטף עם השחקן הוא לא אחר מאשר מיגל סילבה, שסיפר לו על המועדון, על ישראל עצמה, על הדרך שעבר בישראל והחיבור שלו למדינה.

איילסון טבארש
איילסון טבארש | צילום מסך, .

בית"ר ירושלים תצא למחנה האימון ב-7.7, מתוך מטרה להתכונן למשחקים באירופה.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי