הופעותיה הבלתי משכנעות של ריאל מדריד בגביע העולם למועדונים הגיעו לשיאן בתבוסה הקשה 4:0 בחצי הגמר מול פ.ס.ז', שעוררה את זעמו של המאמן החדש צ'אבי אלונסו. על פי העיתונות הספרדית, אלונסו כל כך זעם עד שארגן פגישה עם השחקנים והנשיא פלורנטינו פרס, כשהוא דורש תגבורת. בנוסף, הוא הכין רשימה של שחקנים שהוא לא סומך עליהם.
אחרי לוקה מודריץ' – שחוזהו הסתיים והוא פונה למילאן – ולוקס ואסקס, שאיתו כבר הוסכם לעזוב עם סיום החוזים שלהם, גם רודריגו, דני סבאיוס ובראהים דיאס יעזבו. על פי הדיווחים, אלונסו אמר לנשיא שכולם יכולים לעזוב אם יגיעו הצעות, אבל זה לא נעצר שם.
האווירה המתוחה בתוך הקבוצה ניכרת בעובדה שרודריגו, שהיה לאחרונה לא מרוצה מקרלו אנצ'לוטי, לא מקבל את הדקות שהוא רוצה. הברזילאי, ששיחק רק במשחק הראשון של שלב הבתים מול אל הילאל (1:1), על פי הדיווחים אפילו התווכח עם המאמן, ואחרי זה הוא למעשה הפסיק לשחק. אלונסו לא סומך עליו, כמו גם על דיאס וסבאיוס.
מה דעתך על הכתבה?