דיווח: מכבי חיפה הגישה הצעה לחלוץ עם תג מחיר של כ-1.5 מיליון יורו

play
מירו, טונדלה | Getty images
תיקתקנו, 11.7 05:27

לפי הדיווחים בקנדה, הירוקים פנו לטונדלה שעלתה לליגה הבכירה בפורטוגל לגבי מירו האנגולי (22, 1.93). הוא כבש 10 שערים בעונה החולפת

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

בבוקר בו מכבי חיפה השלימה את מכירתו הרשמית של דין דוד ליוקוהומה מרינוס היפנית, ובמצב בו בסגל כבר נמצא חלוץ זר אחד בדמותו של ג'ורג'ה יובאנוביץ', עלה דיווח בקנדה לפיו הירוקים הגישו הצעה רשמית לטונדלה הפורטוגלית, שעלתה הקיץ לליגה הבכירה.

לפי הדיווח, מכבי חיפה הגישה הצעה לפורטוגלים עבור מירו, חלוץ אנגולי בן 22 המבוקש גם על ידי סוצ'י, טורפדו מוסקבה ו-ונקובה ווייטקפס, אך לפי התקשורת הקנדית, ההצעות לא סיפקו את טונדלה שמעריכה את מירו בכ-1.5 מיליון יורו.

מירו, טונדלה
פערים משמעותיים בין הצדדים. מירו | אימג'בנק GettyImages

לחלוץ המתנשא לגובה 1.93 מטרים חוזה עד 2027 בטונדלה, כשבעונה שעברה הוא סייע לה לעלות לליגה הפורטוגלית הראשונה עם 10 שערים ובישול ב-32 הופעות במדי הקבוצה.

עוד באותו נושא: מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי