את השבוע פתח כדורגלן העבר איציק זוהר עם בשורה משמחת במיוחד: שופטת בית המשפט ברמלה ביטלה את הרשעתו בגין תקיפת זוגתו לשעבר, מיטל אדרי.
כזכור, הצדדים סגרו על עסקת טיעון באופן יזום, שבמסגרתה עבר זוהר לתסקיר קצין מבחן, שהמליץ לשופטת על אי הרשעתו. הבוקר (ראשון) התייצב זוהר יחד עם זוגתו יפעת, שמלווה אותו בחודשים האחרונים, בבית משפט השלום ברמלה. בפני השופטת רבקה גלט, ולאחר שעיינה בתיק, היא קיבלה את המלצת שירות המבחן וביטלה את הרשעתו של כדורגלן העבר.
זוהר מסר לאתר "TMI": "אני מודה לבית המשפט על ההזדמנות שניתנה לי לסיים את ההליך הזה ללא הרשעה. אני מודה מעומק הלב לשירות המבחן שליווה אותי בתקופה לא פשוטה והוביל אותי בתהליך טיפול אמיתי, עמוק ומשמעותי – כזה שדרש ממני להביט פנימה, להתמודד ולהשתנות. זה רגע חשוב עבורי, לא סיום אלא התחלה חדשה. אני מאחל לכל מי שנמצא בנקודת שבר שיזכה להזדמנות לתקן. אני לא מקל בכך ראש, ואני לוקח את המחויבות הזו איתי הלאה לדרך טובה יותר. לקחתי אחריות מלאה על המקרה הנוראי, שילמתי עליו מחיר כבד, ואני רוצה להודות לבית המשפט ולעורכת הדין שני דרי שעשתה עבודה מדהימה".
כזכור, האירוע התרחש מחוץ לביתה של אדרי, שם נראה זוהר תוקף אותה. כתב האישום המקורי כלל גם עבירת איומים, אך זו נמחקה במסגרת הסדר טיעון, בו הודה זוהר בעבירת תקיפה.
לאחר ההרשעה נשלח זוהר לתסקיר קצין מבחן, שהמליץ על ביטול ההרשעה – המלצה שהתקבלה הבוקר על ידי השופטת בבית המשפט ברמלה, והרשעתו בוטלה.
מה דעתך על הכתבה?