אקס ליגת העל: "מכבי חיפה לא קבוצה מגובשת, אפשר לנצח אותה"

play
שחקני מכבי חיפה | אתר רשמי, ראובן כהן, מכבי חיפה
צפו: סק כבש, שער שיוויון נפלא של הבלארוסים ב-1:1 של מכבי חיפה 02:55

גנאדי טומילוביץ', שוער בלארוס לשעבר ששיחק בעירוני ראשון לציון בסיוע מכבי חיפה, טוען שהירוקים נראו חלשים מול טורפדו ז'ודינו. הקבוצה הבלארוסית קיבלה דחייה למשחק גביע כדי להתכונן טוב יותר למשחק הגומלין

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

טורפדו ז'ודינו מאמינה ביכולתה לעבור את מכבי חיפה ולהעפיל לסיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס ליג. לאחר התיקו 1:1 במשחק הראשון בהונגריה וטרם משחק הגומלין אותו יארחו הירוקים באותה מדינה, הקבוצה המדורגת במקום השלישי בליגה הבלארוסית זכתה לתמיכה מוועדת התחרויות של ההתאחדות המקומית, שנענתה לבקשתה לדחות את משחק הגביע הקרוב.

הקבוצה הייתה אמורה להתארח אצל סמורגון בשבת ב-18:00 ואז המשחק בשמינית גמר הגביע הוזז לראשון בעקבות ההתקדמות באירופה, אבל כעת נדחה למועד מאוחר יותר כדי לאפשר לדמיטרי מולוש ושחקניו להישאר בהונגריה ולהתכונן בצורה טובה יותר לקראת הגומלין ביום חמישי ב-21:00.

המאמן אמר: "נצא מסומבטהיי לקישווארדה, העיר בה ייערך המשחק, יומיים לפני כן ונישאר שם. ניערך באופן רציני ביותר כי אנחנו מבינים שיש לנו הזדמנות טובה להתגבר על מכבי חיפה ולהמשיך לשלב הבא. מכבי חיפה תהיה זהירה מולנו כי היא יודעת שטעויות עלולות לעלות לה ביוקר".

עוד בנושא

מאבטחי השב"כ "חלמו", סק איתר את המרגל מטעם יריבת מכבי חיפה טורפדו לא מפחדת: "מבינים שיש לנו סיכוי לעבור את מכבי חיפה" דאגה גדולה במכבי חיפה: זו העמדה שזקוקה לחיזוק מיידי בניגוד למכבי חיפה, ראקוב לא השאירה מתח לגומלין סק ללא מטרות רווח: רק 1:1 למכבי חיפה מול טורפדו ז'ודינו

השוער גנאדי טומילוביץ' במדי אנטוורפן, 2003
| אימג'בנק GettyImages, Tim de Waele

גנאדי טומילוביץ', שוער נבחרת בלארוס לשעבר ששיחק בשנת 2000 בעירוני ראשון לציון (הגיע אליה בסיוע מכבי חיפה שביקשה אז להחזיר לשורותיה את שגיא שטראוס בגלל פציעתו של ניר דוידוביץ', ולכן הנחיתה לכתומים שוער זר כתחליף), הביע דעתו על המשחק: "ברור שמכבי חיפה עדיין לא בכושר. לא התרשמתי ממנה בכלל אתמול, וגם לא מול בית"ר".

שוער העבר המשיך: "המאמן החדש עדיין מנסה למצוא את השילובים הנכונים, ולא נראה שזה עובד כל כך טוב. במיוחד ניכרות בעיות בהגנה. לצערנו, טורפדו שיחקה בזהירות יתרה, אולי אפילו בגישה מהוססת. ייתכן שהשם הגדול של היריבה השפיע, אך מכבי חיפה חלשה בהרבה ממה שהייתה לפני כמה שנים. יש בסגל שלה כמה שחקנים בולטים, אבל אין תחושת קבוצה מגובשת. את הישראלים אפשר, ואפילו צריך, לנצח. תיקו במשחק הראשון הוא תוצאה סבירה, אבל בגומלין ז'ודינו תצטרך לשחק בצורה נועזת יותר בהתקפה".

עוד באותו נושא: מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי