חברו לקבוצה לשעבר תוקף את פליקס: "אם מישהו לא רוצה אי אפשר לעזור לו"

סאול ניגס, שוויתר על הצעה כספית גבוהה למען פלמנגו, שיתף בתחושותיו על ימיו באתלטיקו, הקשר המורכב עם סימאונה – וחשף את מה שבאמת חשב על הכוכב הפורטוגלי שהתקשה להשתלב במדי הקולצ'ונרוס. ואיך הוא רואה את ימאל ביחס למסי ורונאלדו?

(גודל טקסט)

סאול ניגס, שחתם לאחרונה בפלמנגו הברזילאית, התראיין מברזיל לתוכנית "El Partidazo de COPE" ודיבר בגילוי לב על הקריירה שלו, יחסיו עם דייגו סימאונה, התקופה באתלטיקו מדריד – וגם לא חסך בביקורת כלפי ז'ואאו פליקס שחתם השבוע באל נאסר הסעודית: "יש לו את כל הכישורים להיות שחקן מדהים, אבל לא משנה כמה אתה מוכשר – אם אתה לא עובד, זה לא שווה כלום. הרבה מאיתנו ניסו לעזור לו, אבל אם מישהו לא רוצה – אי אפשר לעזור לו".

הקשר הספרדי סיפר כי העדיף את פלמנגו על פני הצעה כספית גבוהה יותר מטראבזונספור הטורקית, והסביר: "באתי לריו דה ז'ניירו מסיבות אישיות. הנוכחות של פליפה לואיס על הקווים הייתה גורם משמעותי בהחלטה שלי".

סאול ניגס וסימאונה | Soccrates Images

על ימיו באתלטיקו, אמר: "הסיפור שלי שם היה מוזר, אבל הגשמתי חלום. תמיד אמרתי – זו אשמתי. אולי לא ידעתי לנהל את הסיטואציה נכון. שחקן צריך לדעת להתמודד עם חוסר ביטחון". סאול גם שיבח את סימאונה: "היו עליות וירידות, אבל תמיד היינו ישירים. אני מעריך שהוא לא היה מזויף איתי – בניגוד לאחרים במועדון".

לסיום, התייחס לכוכב הצעיר של ברצלונה, לאמין יאמל, והזהיר: "צריך פשוט לתת לו לשחק. יש עליו הרבה לחץ, אבל לא נראה שוב שחקנים עושים את מה שמסי ורונאלדו עשו".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי