הסערה סביב אלכסנדר איסק ממשיכה להכות גלים באנגליה. חלוץ ניוקאסל נעדר ממשחק פתיחת העונה בפרמיירליג, בו סיימו "המגפייז" ב־0:0 מול אסטון וילה בחוץ, לאחר שאזרי קונסה הורחק על עבירה קשה על אנתוני גורדון.
עם סיום המשחק, אוהדי ניוקאסל ביטאו את זעמם כלפי ליברפול וכלפי איסק עצמו שנמצאת במרדף אחרי החלוץ השבדי, כאשר קראו קריאות בגנותו של איסק והביעו התנגדות למעבר אפשרי שלו, תוך שימוש במילים "חמדן מז***ן. הקבוצה של אדי האו צפויה לארח את ליברפול ביום שני הבא במשחק הבכורה הביתי שלה העונה, ברקע המתיחות סביב הסאגה.
מסר חד לליברפול
גורדון, שגרם להרחקה של קונסה, התייחס למשחק הקרוב מול האדומים בראיון ל־TNT Sports: "עם כל מה שקורה, אני בטוח שהאווירה תהיה קצת פראית. אני מתרגש לראות שוב את הקהל הביתי, זה הולך להיות משחק גדול".
המאמן אדי האו התבקש גם הוא להתייחס למשבר סביב איסק ואמר: "זה מצב לא פשוט, ואני מקווה שייפתר מהר. אנחנו חייבים לדעת לשים את זה בצד ולהתרכז ביכולת שלנו. נגד ליברפול תמיד יש אווירה מיוחדת, אנחנו מצפים לזה".
ליברפול פתחה חזק, ניוקאסל מחפשת יציבות
האדומים של ארנה סלוט פתחו את העונה עם ניצחון 2:4 על בורנמות' באנפילד, במשחק בו כבש הוגו אקטיקה את שער הבכורה שלו במועדון, לפני שפדריקו קייזה ומוחמד סלאח השלימו מהפך דרמטי.
לצד זאת, ניוקאסל מגיעה למשחק עם נקודה בלבד לאחר 0:0 מאכזב נגד אסטון וילה, אך עם זיכרון מתוק מהניצחון על ליברפול בגמר גביע הליגה במרץ האחרון ותיקו 3:3 מרתק ביניהן בדצמבר בסיינט ג'יימס פארק.
מה דעתך על הכתבה?