"גם המאמן צריך להתעורר": במכבי חיפה מבינים – משהו צריך להשתנות

play
בחיפה מבינים שרק הצלחות על הדשא ימנעו מהמתיחות לגבור | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי חיפה נראתה רע והפסידה לבני ריינה 2:0 מצמד של מוחמד שכר 03:31

הלחץ גובר לאחר ההפסד לריינה בגביע הטוטו, כשבמועדון ביקרו את כל הנוגעים בדבר: "מהקטן ועד הגדול - חייבים להסיק מסקנות ולצאת לדרך חדשה". גיא מלמד ייבדק, בקבוצה מתאמצים למצוא קבוצה שתשאל את הזר הפצוע

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

הלחץ במכבי חיפה גובר, כשהביקורות בתוך ומחוץ למועדון נמשכות גם לאחר ההפסד לבני ריינה במשחקי הדירוג של גביע הטוטו. בחיפה אמנם מבינים שהמאמן דייגו פלורס עלה בהרכב משני לחלוטין, אך הדגישו שלא ייתכן שהקבוצה תיראה כל כך כבויה.

"אם ניראה ככה בליגה, נהיה בבעיה קשה", אמר גורם במועדון. "מלבד התוצאה, הדרך הייתה מבישה. לא נראה באמת שיש תבניות משחק. אסור לנו להיראות ככה. משהו צריך להשתנות, ומהר. חלק מהשחקנים פשוט לא מתאימים לקבוצה. גם המאמן צריך להתעורר. בכללי, כולם במועדון – מהקטן ועד הגדול – חייבים להסיק מסקנות ולצאת לדרך חדשה".

בחיפה כעסו מאוד על כמה מהשחקנים שקיבלו אתמול הזדמנות, אך נראו רע מאוד, כאשר גם ההרכב הראשון לא היה נראה טוב, בלשון המעטה, במשחקים באירופה.

מיכאל אוחנה, רועי אלימלך שחקני מכבי חיפה מאוכזבים
"הדרך הייתה מבישה. משהו צריך להשתנות, ומהר" | מאור אלקסלסי

אם לא די בכך, בסיום המשחק השחקנים, לאחר התייעצות קצרה ביניהם (כאשר גם דולב חזיזה, שלא היה בסגל, ירד לכר הדשא ונכח בהתלבטות), החליטו לא לגשת לקהל. בסיום, אלפי האוהדים הבודדים שהגיעו למשחק שרקו בוז והמטירו קללות על השחקנים.

"ברור שהאווירה לא טובה", קבע שחקן בקבוצה. "התחושה שהלחץ גדול, וזה ניראה לא טוב. איך פותרים את זה? רק עם ניצחונות".

גם על רקע המתיחות בין הקהל לבעלים יעקב שחר, היה ברור הכיוון של הקהל, כאשר בחלקים גדולים מהמשחק הקהל שר "יעקב תשחרר". בחיפה מבינים שרק הצלחות על הדשא ימנעו מהמתיחות לגבור. הבעלים עצמו היה ניראה לא מרוצה כלל ביציע מהיכולת על כר הדשא.

דייגו פלורס מאמן מכבי חיפה עם שחקניו
בחיפה מבינים שרק הצלחות על הדשא ימנעו מהמתיחות לגבור | מאור אלקסלסי

בקבוצה ממשיכים בניסיונות להתחזק בקשר באמצע המגרש, כשכל העת מנסים בחיפה גם למצוא קבוצה שתסכים לשאול את פדראו עם סעיף המאפשר לחיפה להחזירו בינואר, או לחלופין לאזרח את פייר קורנו עד תום חלון ההעברות, כדי לצרף זר אחד ואולי אף שניים.

אם לא די בבעיות המקצועיות, גיא מלמד הרגיש מתיחה בשריר הירך האחורי ויעבור צילום לבדיקת חומרת פציעתו. בחיפה מקווים שלא מדובר בפציעה חמורה שתשבית את החלוץ לזמן ארוך.

עוד באותו נושא: מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי