החלק החסר בפאזל: מה יהיה הפיתרון של צ'אבי אלונסו לבעיה במרכז השדה?

המאמן החדש של ריאל מדריד, ניצב בפני אתגר לא פשוט: חסר לו קשר שיוביל וינהל את המשחק. האפשרויות על הפרק - החתמה יקרה או הסתמכות על השחקנים הקיימים בסגל

(גודל טקסט)

צ'אבי אלונסו כבר ציין עם הגעתו לריאל מדריד את הצורך ב"קשר חכם" שינהל את המשחק, ושמו של מרטין סובימנדי החל לבלוט, אך במדריד פספסו את הרכבת והוא הצטרף לארסנל. המטרה של סגנית אלופת ספרד ברורה – שחקן יצירתי, שמכתיב את הקצב ושולט במגרש, לפי הדיווח ב"אס". "המוח הוא החלק החסר בפאזל שלנו", כך ציינו במועדון.

במדריד יודעים מה הם צריכים, אבל חסר מי שימלא את התפקיד הדרוש. האפשרויות הקיימות בשוק מורכבות – המחיר גבוה, והשחקנים צעירים מדי או שהם לא מספיק משכנעים, והבלאנקוס לא מעוניינים ברכש לטווח קצר או "פלסטר".

ארדה גולר | Angel Martinez / Stringer

בין השמות שהוזכרו נמצאים אדם וורטון מקריסטל פאלאס, אנסו פרננדס, מקאליסטר ובארלה. אך למרות יכולתם הטובה, לא התקבלה החלטה חד משמעית להאיץ את החתמתם, שכן אף אחד מהם לא שכנע באופן חד משמעי. חלופות נוספות כמו קיס סמית (19) או הוגו לארסון (21) נחשבות לשחקנים עם פוטנציאל גבוה אך הם עדיין לא בשלים מספיק.

המציאות הנוכחית מאלצת את אלונסו להתמקד בפתרונות בתוך המועדון, כמו להאיץ את התפתחותו של ארדה גולר, שמילא תפקיד חשוב באליפות העולם למועדונים, להמר על דני סבאיוס, לנסות לשלב את קמאבינגה, או לשחק עם דין הויסן כקשר אחורי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי