ברצלונה ניצלה מהפסד, אבל איבדה נקודות ראשונות העונה

play
שחקן ברצלונה, לאמין ימאל, מול שחקן ראיו וייקאנו, פפ צ'בארייה | רויטרס
צפו: ולאחוביץ' נכנס כמחליף וכבש את שער הניצחון ליובנטוס מול גנואה 01:35

ימאל כבש בפנדל, אבל ראיו וייקאנו כפתה 1:1 בהמשך והייתה קרובה למהפך בדקות הסיום. ברצלונה חזרה לסבול באסטדיו דה וייקאס

(גודל טקסט)

ברצלונה איבדה הערב (ראשון) נקודות ראשונות בליגה הספרדית בעונת 2025/26, אחרי שנפרדה ב-1:1 מראיו וייקאנו בחוץ, במשחק שנעל את המחזור. למעשה האלופה הייתה קרובה יותר להפסד, מאשר לניצחון בדקות הסיום.

ברצלונה התרגלה לסבול באסטדיו דה וייקאס וזה קרה לא גם הערב. בארסה אמנם ניצחה את ראיו בחוץ בעונה שעברה, אבל בשלושת המשחקים לפני כן הפסידה פעמיים והסתפקה פעם אחת בתיקו. היום לאמין ימאל סחט פנדל והפך אותו ל-0:1 בדקה ה-40, אבל פראן פרס – בנו של כדורגלן העבר הידוע פרנסיסקו רופטה (שגדל בברצלונה) – השווה בדקה ה-67.

האורחת תקפה במטרה להחזיר לעצמה את היתרון, אבל נשארה חשופה מאחור וכמעט ספגה בדקות הסיום, כשאיסי פלאסון המעולה נעצר על ידי ז'ואן גרסיה ובהמשך ראיו שוב החטיאה בגדול.

לאמין ימאל, שחקן ברצלונה, בועט פנדל
ימאל כבש בפנדל | מאור אלקסלסי

משחקים נוספים

סלטה ויגו – ויאריאל 1:1 לסלטה: בורחה איגלסיאס (90+4). לוויאריאל: ניקולא פפה (53)

בטיס – אתלטיק בילבאו 2:1 לבטיס: סדריק בקאמבו (90+7). לבילבאו: מארק בארטרה (עצמי, 60), אייטור פארדס (85).

אספניול – אוסאסונה 0:1 לאספניול: קרלוס רומרו (52)

הליגה הספרדית תחזור לפעילות אחרי פגרת הנבחרות.

עוד באותו נושא: ברצלונה בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי