"לעזאזל, תשתקו": באיטליה חושפים פרטים על הקטטה עם שחקני ישראל

play
ג'נארו גאטוזו, דור תורג'מן | מסך
חגיגה אירופית: משחקי מוקדמות המונדיאל באירופה, 8.9 02:56

דונארומה ובארלה התעמתו עם אנשי הנבחרת אחרי ה-4:5 הדרמטי • גאטוזו נאלץ להתערב ולצעוק כדי להפריד • "השחקנים הישראלים לא עיכלו את ההפסד והחגיגות" • המצלמות תיעדו את כל העימות

(גודל טקסט)

בסיום משחק שהיה בו הכל, כולל מהומה בין השחקנים לאחר שריקת הסיום, נבחרת איטליה ניצחה אתמול (שני) 4:5 את נבחרת ישראל במוקדמות המונדיאל. ב"טוטו ספורט" האיטלקי התייחסו לעימות שפרץ על כר הדשא וניסו להסביר מה הוביל לסערה:

"האזורי חגגו, לאחר כל כך הרבה סבל, ושחקני ישראל לא עיכלו זאת בקלות. היו כמה רגעים מתוחים לאחר שריקת הסיום, כשהמצלמות תפסו את עצבנות השחקנים על המגרש".

באתר האיטלקי טענו כי שחקני איטליה בסך הכל החלו לחפש זה את זה כדי להתחבק ולחגוג את הניצחון הדרמטי, "אך השחקנים הישראלים והספסל שלהם כנראה לא היו מרוצים מהתנהגותם.

ג'נארו גאטוזו, דור תורג'מן | מסך

"דונארומה, שהיה נראה כעוס, פנה אל הספסל הישראלי בפנים נוקשות. השוער מיד הורחק מהמקום, ואז בארלה נכנס לתמונה והתעמת עם שחקני היריבה שנקלעו לדרכו".

ב"טוטו ספורט" המשיכו: "העצבים היו על הקצה, התפתחה קטטה במרכז המגרש שבה נאלץ להתערב המאמן ג'נארו גאטוזו כדי להרגיע את המצב ולהפריד בין הצדדים".

על פי הדיווח, כאשר המתיחות הגיעה לשיא, המצלמות תפסו את המאמן האיטלקי, שידוע כבעל מזג חם, צועק לכיוון השחקנים והצוות הישראלי "לעזאזל, תשתקו", כנראה במטרה להפריד, להרגיע ולסיים את העימות שפרץ בעקבות אמוציות לאחר משחק סוער שהסתיים בצורה דרמטית.

דחיפות בסיום. ישראל מתוסכלת | אימג'בנק GettyImages

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי