"אין פה כפתורים": התמונה של אלופת העולם שהשאירה את העוקבים פעורי פה

המתאגרפת האוסטרלית איבאני ברידג'ס שוברת את הרשת עם תמונה חושפנית והצהרה ברורה – היא חוזרת לזירה. אחרי לידת בנה עם בן זוגה, קאל ברוק, וכחלק מהצטרפותה לסוכנות של ג'ייק פול, היא מצהירה: "לא תעמדו במה שמחכה לכם"

(גודל טקסט)

אבאני ברידג'ס, אלופת העולם לשעבר ב־IBF במשקל תרנגול, מסעירה את הרשת עם פוסט חושפני נוסף – והפעם עם מסר ברור: קאמבק לזירה בדרך. בתמונה שהעלתה לעוקביה, נראית ברידג'ס בת ה-38 נאבקת לסגור את חולצתה תחת כותרת מפתה: "הייתם שורדים את שעות המשרד שלי?". בהמשך שיתפה קישור לעמוד התוכן האקסקלוסיבי שלה עם ההערה: "אין פה כפתורים".

איבאני ברידג'ס | צילום מסך X

לצד הטיזרים ברשת, ברידג'ס חזרה לאחרונה לאימונים, לאחר שלקחה פסק זמן מהקריירה בעקבות לידת בנה עזריה בפברואר, עם בן זוגה ואלוף העבר קאל ברוק. לדבריה, מדובר ב"קאמבק גדול" שיתממש עוד השנה. האוסטרלית, שהתמודדה לאחרונה מול מיו יושידה והפסידה את תוארה, כבר חזרה לספארינג עם ניקולה הופוול – אלופת ה־IBO הנוכחית.

בנוסף, הכריזה ברידג'ס על שיתוף פעולה חדש עם סוכנות MVP של ג'ייק פול. "אני נרגשת להצטרף ל־MVP, שעשו שינוי אמיתי באיגרוף הנשים", מסרה. "עם התמיכה והקידום שלהם, נוכל להגיע לרמות חדשות". בשיחה עם 'Daily Star Sport', הודתה: "האגודלים שלי מגרדים – אני רוצה לחזור עכשיו ובגדול".

עוד באותו נושא: אבאני ברידג'ס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי