עכשיו זה רשמי: בשורת ענק למכבי חיפה

play
קני סייף לצד פייר קורנו מכבי חיפה | מאור אלקסלסי
צפו: בית"ר ירושלים ומכבי חיפה סיימו בתיקו מאופס, זסנו הורחק 03:21

ההתאחדות לכדורגל אישרה כי פייר קורנו יירשם כישראלי והירוקים, שפינו מקום לזר נוסף, כבר מחפשים שחקן התקפה. המגן הצרפתי מאורס לאישה ישראלית וקיבל את המעמד באופן רשמי ממשרד הפנים

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

חדשות טובות מאוד למכבי חיפה: פייר קורנו יירשם כישראלי באופן מיידי לאחר שההתאחדות לכדורגל אישרו את רישומו על תקן שחקן ישראלי ולא על תקן זר.

הירוקים הגישו את הבקשה לאחר שהמגן קיבל מעמד ממשרד הפנים ובהתאחדות כאמור אישרו את הרישום. קורנו נמצא בזוגיות ומאורס לאישה ישראלית והשניים במעמד של ידועים בציבור. בחודש האחרון נאספו כל המסמכים הדרושים וכעת המהלך הושלם. בשל השינוי במעמד של קורנו, בחיפה יוכלו לצרף זר נוסף כאשר ישנם חיפושים אחר שחקן התקפה.

פייר קורנו שחקן מכבי חיפה
מפנה מקום של זר. קורנו | מאור אלקסלסי

קורנו בן ה-28 חתם במכבי חיפה בקיץ 2022 והפך לאחד המגנים הטובים בישראל. אחרי שנתיים מצוינות נמכר לסנט אטיין הצרפתית אך אשתקד בקושי שותף, ובקיץ הנוכחי הצליחו הירוקים להשיבו למועדון.

עוד באותו נושא: מכבי חיפה, פייר קורנו

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי