אחרי ההפסד המפתיע 3:2 למ.ס. כפר קאסם בתחילת השבוע, בו איבדה יתרון כפול, מכבי פתח תקוה התאוששה הערב (רביעי) כשגברה 0:3 על הפועל רמת גן, במשחק השלמה מהמחזור השלישי בליגה הלאומית.
הקבוצה של נועם שוהם פתחה את העונה עם שתי מעידות בשלושת המחזורים הראשונים, אך יריבתה הפועל רמת גן רשמה פתיחת עונה חלשה עוד יותר – והיא כבר עם ניצחון בודד בארבעה משחקים. ביום ראשון הפסידה 1:0 לבני יהודה, שחגגה ניצחון בכורה על חשבונה, והערב ספגה שלישייה במגרשה הביתי לעת עתה, באצטדיון בנס ציונה.
זנדברג עדיין עם ניצחון בודד העונה בלאומית | קובי אליהו
עידן כהן העלה את פתח תקוה ליתרון עם נגיחה בדקה ה-25, ועוד בתוספת הזמן של המחצית הראשונה הובקע השער השני: פרנק ריבולייה קיבל כדור עומק והקשית באלגנטיות מעל השוער. השער היפה במשחק הגיע בדקה ה-61 , אז אביב סלם השאיר בעקב לסמואל אווסו, שהעביר לניב יהושע, וזה בעקב נוסף מצא את ריבולייה מול שער חשוף בדרך ל-0:3 מוחץ. אווסו היה צריך להבקיע בעצמו בדקה ה-81 אחרי כדור נפלא מלירן חזן, אבל לא מצא את הרשת מכארבעה מטרים.
מה דעתך על הכתבה?