למרות שער שני ברציפות בליגה, בהולנד עדיין לא כולם משוכנעים שאוסקר גלוך הוא בדיוק השחקן שאייאקס צריכה. הפרשן ולנטין דריסן הביע ספק: "כן, הוא כובש את השער, אבל ראיתם אותו אחרי זה? חוץ מהמהלך ההוא, לא ראיתי אותו. פעולה טובה אחת למשחק מהשחקן מספר 10 של אייאקס, זה פשוט לא מספיק".
לטענתו, אייאקס זקוקה לקשר הגנתי שיחפה על גלוך: "צריך לתת לו לשחק במערך שבו התכונות שלו יכולות להתבטא, כי אוסקר לא רץ לשום מקום, לא קדימה ולא אחורה. הוא עושה משהו רק כשהכדור אצלו. אם הוא מתחיל עם הדאבל-פסים שלו, הוא באמת שחקן מסוכן. אבל משחקן שנרכש ב-15 מיליון יורו אתה גם מצפה למשהו מעבר לזה, הוא צריך לשחק עוד קצת כדורגל".
היהלום הישראלי זכה למחמאות רבות אחרי השערים מול פ.ס.וו ונאק ברדה, אך דריסן טוען שלא שמים מספיק דגש על הדברים בהם הוא לוקה: "בשער שאייאקס ספגה הוא איבד כדור, אבל על זה אף אחד לא מדבר".
לפי התקשורת ההולנדית, גלוך עשוי לפתוח כחלוץ גם מול מארסיי, שכן קספר דולברג ימשיך להיעדר. "זה בהחלט ייתכן", אמר המאמן ג'וני הייטינחה.
מה דעתך על הכתבה?