צפו: מכבי חיפה קיבלה פנדל שנוי במחלוקת וסיימה ב-1:1 עם מכבי תל אביב
03:58
האלופה לא רגועה אחרי הפנדל שקיבלה מכבי חיפה ומשוכנעת שההחלטות של השופט יגאל פריד ושופט המסך הכריעו את המשחק: "בחיים זה לא פנדל. הפעולה של קמארה הייתה נקייה"
במכבי תל אביב זועמים על צוות השיפוט אמש בבלומפילד, בראשות השופט המרכזי יגאל פריד ושופט ה-VAR אוראל גרינפלד. במועדון משוכנעים שפריד לא היה צריך להצביע על הנקודה הלבנה ולפסוק לפנדל לזכות מכבי חיפה וכי לאחר מכן היה חייב גרינפלד לזהות שאיתן אזולאי צלל והטעה בכך את השופט המרכזי.
"בחיים זה לא פנדל", אמרו אמש בקבוצה והתקשו להירגע. "פעולת ההגנה של קמארה הייתה נקייה. פריד כשל בזיהוי ואוראל היה חייב לראות את זה", מתעקשים במועדון. בקבוצה היה גם מי שחזר עד למשחק אלוף האלופים לפני כמעט שלושה חודשים כאשר פריד היה בעמדת ה-VAR של גל לוי ומול המסך הוא לא ראה שבלם מכבי תל אביב נמניה סטואיץ' נמשך ונתפס בחולצתו. גם אז פריד היה משוכנע שהוא צודק והוועדה המקצועית קבעה שהוא טעה.
| דני מרון
"גם הפעם הוא טעה וחבל שגרינפלד לא מצא את הדרך הנכונה לתקן אותו", אמרו בקבוצה. אחד השחקנים במכבי תל אביב אמר: "בסוף השופטים הכריעו את גורל המשחק וקיפחו אותנו. הפנדל שביטלו לנו הוא יותר פנדל מזה שפסקו נגדנו".
מה דעתך על הכתבה?