אחרי שישה מחזורים מכבי חיפה נמצאת במקום החמישי בליגת העל עם תשע נקודות – פער של עשר נקודות מהפסגה וחמש מהמקום השני. יניב קטן, אחד הסמלים של המועדון הירוק, תהה ב"קטן ב-2" ברדיו חיפה למה יש כביכול ניגוד בין דבריו של המנכ"ל איציק עובדיה לדעה הרווחת בקרב האוהדים לפיה הקבוצה לא בנויה לאליפות.
קשר העבר פתח: "מכבי חיפה מכרה מנויים לאוהדים, הם פינטזו על עוד אליפות, בא אוהד ליציע, יושב בכיסא, קנה חולצה של נהואל – למה הוא מצפה? הוא בא לסמי עופר לשש שעות והוציא 600 ש"ח מהכיס, מה הציפייה שלו ממכבי חיפה?"
לאחר מכן התייחס קטן לדבריו של עובדיה: "איציק עובדיה דיבר לפני כמה שבועות על אליפות, אז הוא שיקר לי? שואלים אותי למה אני אומר שצריך לתת לליאור רפאלוב כמה שבועות, אבל עובדיה יצא לסבב ריאיונות ואמר שרצים לאליפות".
מה דעתך על הכתבה?