לאחר שכיכב מול ישראל – ארלינג הולאנד קיבל בשורה לא צפויה מנבחרתו

play
ארלינג הולאנד שחקן נבחרת נורבגיה חוגג שער מול נבחרת ישראל | אימג'בנק GettyImages, Robbie Jay Barratt - AMA
צפו: ארלינג הולאנד הוביל את מנצ'סטר סיטי לניצחון על ברנטפורד 01:22

החלוץ הנורבגי כבש שלושער בניצחון 0:5 על ישראל והעלה את מאזנו ל-51 שערים ב-46 משחקים בלבד, אך קיבל אישור לעזוב את המחנה מוקדם ולא ישתתף במשחק הידידות מול ניו זילנד לקראת סבב המשחקים הצפוף של מנצ'סטר סיטי בפרמיירליג

(גודל טקסט)

ארלינג הולאנד יחזור למנצ'סטר סיטי לפני המועד המתוכנן, לאחר שקיבל אישור לעזוב את מחנה נבחרת נורבגיה לפני המשחק הידידותי מול ניו זילנד. החלוץ בן ה-25 היה בכושר מצוין בניצחון 0:5 על ישראל ביום שבת, כבש שלושער וקירב את נורבגיה להופעה הראשונה במונדיאל מאז 1998. למרות שפספס שני פנדלים בתחילת המשחק, הולאנד הצליח לרשום שלושער והעלה את המאזן המרשים שלו עבור הנבחרת ל-51 שערים ב-46 משחקים בלבד.

הולאנד הוא בין מספר שחקנים שקיבלו אישור לחזור למועדוניהם מוקדם לקראת סיבוב המשחקים הצפוף בליגות. התאחדות הכדורגל הנורבגית אישרה כי שחקנים עם לוחות זמנים צפופים במיוחד יחזרו הביתה, ביניהם אלכסנדר סרלות', ג'וליאן ריירסון ופרדריק ביורקאן. במקביל, אוסקר בוב עשוי להתמודד מול ניו זילנד, והקשר בן ה-18 סוורה ניפאן קיבל זימון ראשון לנבחרת הבוגרים.

החל בחגיגה. אלכסנדר סורלות | אימג'בנק GettyImages, CORNELIUS POPPE/AFP

ניפאן, שהצטרף לסיטי מרוזנבורג תמורת 12.5 מיליון פאונד בקיץ, מרשים בהשאלה במידלסברו מהצ'מפיונשיפ. השחקן הצעיר קיבע לאחרונה את נבחרת נורבגיה עד גיל 21, והוא עשוי לערוך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת הבוגרים מול ניו זילנד באוסלו ביום שלישי.

הולאנד כבר כבש 21 שערים עבור המועדון והנבחרת העונה, וכוכב העבר של ליברפול ג'יימי קאראגר הכריז עליו כ"מלך השערים הגדול ביותר ששיחק אי פעם בכדורגל האנגלי". קאראגר אמר בתוכנית סקיי ספורטס: "אני חושב שאנחנו צופים במלך השערים הגדול ביותר ששיחק אי פעם בכדורגל האנגלי. מה שאנחנו עדים לו עכשיו הוא משהו שמעולם לא ראינו במשחק שלנו. זה ברמה אחרת לגמרי מאגוארו".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי