עבד יאסין הושעה ויעמוד לוועדת משמעת, אבל לא על השתתפות בנבחרת פלסטין

play
השוער עבד יאסין | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי נתניה סיימה את המשחק בתשעה שחקנים, סכנין ניצחה בדקה ה-94 04:40

השוער שב לארץ אחרי שעזב ללא אישור, אך המועדון הודיע כי "אין מניעה חוקתית שהוא ישתתף במוקדמות המונדיאל"

קבוצות: בני סכנין
(גודל טקסט)

בני סכנין הודיעה הבוקר (חמישי) ששוער הקבוצה עבד יאסין חזר לישראל ויועמד לוועדת משמעת אחרי שהשתתף במשחק של נבחרת פלסטין, אבל בקבוצה מבהירים שמבחינה חוקית אין עליו מגבלה לשחק בננבחרת פלסטין, והעבירה שעליה יועמד לדין היא יציאה לחו"ל ללא אישור.

בהודעת הקבוצה נמסר: "עבד יאסין שוער המועדון הודיע למועדון שהוא חזר לארץ. המועדון העביר אליו זימון לוועדת משמעת ב-20 באוקטובר. המועדון העביר לשחקן שאין ביכולתו להיות שותף בפעילויות של המועדון לרבות אימונים וזאת עד לקבלת החלטה בגין עבירת המשמעת אשר הוא עבר.

"המועדון יתמקד בעבירת המשמעת לגופה, קרי היעדרות ויציאה לחו"ל ללא הגשת בקשה למועדון וללא אישורו.

"המועדון ערך סבב בירורים והתייעצויות מול רשויות הכדורגל בארץ וקיבל תשובה שאין מניעה חוקתית ברמת ההתאחדות, המנהלת, וחוקי המדינה מהשתתפות השחקן במוקדמות המונדיאל".

עבד יאסין שוער בני סכנין
עבד יאסין שוער בני סכנין | מאור אלקסלסי

כידוע, בבני סכנין הבינו שהצוות המקצועי בראשות שרון מימר לא מוכן לקבל את השוער עבד יאסין בחזרה לקבוצה, ולקבוצה יש שתי אפשרויות על הפרק. הראשונה שיאסין יביא הצעה מחו"ל – אולי ממדינה ערבית אחרי שעמד בשער של נבחרת פלסטין – והמועדון ימכור אותו, או לחילופין שהוא יישב ביציע וימתין לחודש ינואר על מנת למצוא קבוצה שתקלוט אותו בחלון ההעברות הפורמלי שיהיה פתוח במרבית הליגות.

השוער שעשה דין לעצמו ועזב בלי שעדכן את המועדון לטובת משחק בנבחרת פלסטין הבין אתמול שהוא לא יכול לחזור ולהיות חלק מהקבוצה וגם יושב ראש הקבוצה מוחמד אבו יונס, שחשב שהוא יפתור זאת בוועדת משמעת, קנס גבוה וחזרה לקבוצה, הפנים שהצוות המקצועי בראשות מימר מאוד ברור וקשוח בעניין, אחרי שהשוער לא התחשב באיש ועזב לטובת משחק במדי נבחרת פלסטין.

עוד באותו נושא: בני סכנין, עבד יאסין

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי