מכבי חיפה העניקה מנוי לכל החיים לגיא גלבוע דלאל, שורד השבי שיצא השבוע לאחר יותר משנתיים בעזה, שם הוחזק בידי מחבלי ארגון הטרור חמאס. נשיא המועדון יעקב שחר שוחח עם גיא, אוהד מושבע של מכבי חיפה, ואמר לו: "אני מקווה שתיהנה, כי סבלת מספיק".
גלבוע דלאל השיב לשחר ולמנכ"ל איציק עובדיה: "מה זה סבלתי מספיק? אני מוכן להגיד שזה היה שווה בשביל זה. לשמוע את שניכם אומרים לי את זה. אם הייתי יודע את זה לפני שנתיים, הייתי אומר להם (למחבלי חמאס) – 'קחו אותי'".
איציק עובדיה הוסיף: "אנחנו מאושרים שאתם איתנו, מאושרים בשבילך ובשביל המשפחה. מכבי חיפה זו משפחה גדולה. אנחנו מחכים לראות אתכם איתנו במשחק הראשון". גיא ענה לו: "מכבי חיפה זו משפחה גדולה, חד משמעית. אני מתרגש בטירוף, תודה על הכול".
אביו של גיא, אילן גלבוע, הצטרף ואמר: "אני רוצה להגיד לך שגיא אמנם לא היה פה שנתיים ולא יודע, אבל אנחנו היינו בקשר איתכם והרגשנו עטופים עם הרבה אהבה. זה חימם לנו את הלב כל כך, אנחנו אוהבים אתכם כל כך ותודה לכם".
מה דעתך על הכתבה?