משבר ביחסים: הצעד שבו נקט מוחמד סלאח אחרי הספסול במשחק נגד פרנקפורט

הכוכב המצרי הביע את תסכולו לאחר שעלה למשחק ליגת האלופות רק בדקה ה-74, בעוד שהוא מתקשה לשחזר את הכושר שלו מהעונה שעברה. אוהדים הגיבו למהלך שלו: "אתה לא בן 23, אתה בן 33. מה קורה פה?"

(גודל טקסט)

ליברפול אמנם חזרה למסלול הניצחונות עם 1:5 מרשים על איינטרכט פרנקפורט בליגת האלופות אמש (רביעי), אך הצרות שלה רק עברו אל מחוץ למגרש. בעוד האדומים חוגגים את סיום רצף ארבעת ההפסדים שלהם, עיני האוהדים הופנו דווקא אל עבר הכוכב הגדול של הקבוצה, מוחמד סלאח, שנראה מתוסכל ובלתי מרוצה.

סלאח פתח את המשחק על הספסל בפעם השנייה ברציפות בליגת האלופות, נכנס רק בדקה ה-74 והתקשה להשפיע על המשחק. בזמן הקצר ששיחק, הוא הספיק לרשום שתי החמצות גדולות מתוך 12 נגיעות בכדור. לפי דיווחים באנגליה, "המצרי לא הצליח להסתיר את אכזבתו מהמצב" – והתחושות עלו על פני השטח כבר בזמן המשחק.

מוחמד סלאח | Christian Kaspar-Bartke

המאמן ארנה סלוט, כמו קודמו יורגן קלופ, נוהג להעניק לסלאח מנוחה במפעלים האירופיים לטובת הליגה, אך הפעם נראה שהכוכב בן ה-33 התקשה לקבל את ההחלטה. הביקורת עליו התגברה בשבועות האחרונים, במיוחד אחרי מקרה שבו בחר לבעוט לשער במקום למסור לפלוריאן וירץ שהיה בעמדה מבטיחה להבקעת שער, במהלך שסימל מבחינת רבים את אנוכיותו.

שעות ספורות לאחר המשחק, סלאח הדהים את אוהדי אלופת אנגליה כשהסיר את כל התוכן הקשור לליברפול מחשבונותיו ברשתות החברתיות. באנגליה ראו בכך "תגובה ישירה לביקורת הגוברת ולתסכול האישי של הכוכב", שנמצא בתקופה לא פשוטה מבחינה מקצועית ומנטלית.

אוהדים ברשתות החברתיות שיתפו בדעתם על המהלך של המצרי. אוהד אחד תיאר אותו כ"ילדותי", בעוד שאחר כתב: "היית המלך שלנו 8 שנים, אתה תמות בתור אגדה של ליברפול. עכשיו אתה מוחק את כל מה שקשור לליברפול אחרי כמה משחקים לא טובים? אתה לא בן 23, אתה בן 33. מה קורה פה?".

רק בעונה שעברה סלאח רשם עונת שיא היסטורית – 29 שערים ו-18 בישולים – והיה לשחקן הראשון בפרמייר ליג שזוכה באליפות, בנעל הזהב, בפרס המבשל המצטיין ובתואר שחקן העונה באותה עונה. כעת, האוהדים בליברפול מקווים ש"המלך המצרי" ימצא מחדש את הקסם שאפיין אותו, אולי כבר במשחק הקרוב מול ברנטפורד בשבת – אם אכן ישוב להרכב הפותח.

עוד באותו נושא: ליברפול, מוחמד סלאח

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי