מעבר לבעיות המקצועיות ולתוצאות הרעות שהמשיכו גם בשבת עם התיקו 1:1 מול עירוני טבריה, לברק בכר שנכנס בשבוע שעבר לתפקיד מאמן מכבי חיפה בפעם השלישית, יש עוד לא מעט עבודה. בתוכנית "הפאנל" התייחס מאמן העבר אלי גוטמן לסוגיה נוספת שקשורה לעבדולאי סק ואמר: "טוב יעשה ברק בכר אם ישב איתו, ועם שחקנים כמו סק זה רק בארבע עיניים".
צפו בקטע:
גוטמן החמיא לכוכב הירוקים וציין שהוא: "בלם מצוין, לא בלם טוב, בלם מצוין", אולם מנגד, ביקר אותו ושלח מסר למאמן הירוקים: "צריך לדעת לרכז את השחקן המצוין הזה, לשבת איתו בארבע עיניים ולתת לו להבין, אם אתה לוקח את מכבי חיפה כמובן מאליו, דרכך אולי לא צריכה להיות פה".
מאמן העבר של הירוקים, העיד כי דבר דומה קרה לו גם כשאימן את הפועל תל אביב. "כשאני רציתי לצאת על וינסנט אניימה, יצאתי עליו פעם אחת בפרהסיה לעיני כל השחקנים, וזה היה פעם אחת יותר מדי. בא וינסנט נתן לי להבין, 'קואוצ' אתה רוצה לדבר איתי ברמה הזאת? דבר איתי רק בארבע עיניים" אמר גוטמן.
מה דעתך על הכתבה?