שחקן הפועל נוף הגליל איבד את הכרתו, הובהל לבית החולים ויצא מסכנת חיים

במהלך משחקה של קבוצתו מול ירמיהו חולון, באסל שעבאן ספג מכה חזקה ובלע את הלשון. למרבה המזל, אנשי צוות שהיו במגרש הצליחו לייצב את מצבו ובבית החולים עבר טיפול נוסף שהוציא אותו מכלל סכנה

(גודל טקסט)

רגעים לא פשוטים עברו על שחקנה של הפועל נוף הגליל באסל שעבאן. במהלך משחקה של קבוצתו במסגרת גביע המדינה מול ירמיהו חולו, שעבאן שבעברו שיחק בליגת העל, ספג מכה חזקה ובלע את לשונו, מה שהוביל לחרדה גדולה במקום. למרבה הזמן, אנשים באצטדיון הצליחו לייצב את מצבו של השחקן על אף שאיבד את הכרתו, ולאחר מכן הוא פונה בהכרה לבית החולים ויצא מסכנת חיים.


אל השחקן התלווה מנהל הקבוצה, כאשר בנוף הגליל מחכים לעדכונים בקשר למצבו. בקבוצה קיבלו בהקלה גדולה את המידע לפיו שעבאן בהכרה ולא נמצא במצב מסכן חיים.

שעבאן בן ה-25 משחק בעמדת החלוץ וגדל במחלקת הנוער של הפועל שפרעם. לאחר מכן עבר לקבוצת הנוער של עירוני קרית שמונה ובעונה שעברה שיחק בעירוני טבריה מליגת העל.

באסל שעבאן שחקן עירוני טבריה
באסל שעבאן במדי עירוני טבריה | מאור אלקסלסי

במשחק עצמו נוף הגליל הופתעה עם הפסד 1:0.

עוד באותו נושא: הפועל נוף הגליל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי