טרגדיה באוסטרליה: נער בן 17 נהרג במהלך אימון קריקט

משפחתו של בן אוסטין, שנהרג כתוצאה מכדור שפגע בצווארו, יצאה בהודעה: "אנחנו מוצאים קצת נחמה בכך שהוא עשה משהו שהוא עשה כל כך הרבה קיצים - ירד לרשתות עם חברים כדי לשחק קריקט"

(גודל טקסט)

בן אוסטין, שחקן קריקט בן 17, מת ביום חמישי האחרון לאחר תאונת אימונים קטלנית בפרבר מלבורן. השחקן הצעיר נפגע בצוואר מכדור במהלך אימון ברשתות במועדון פרנטרי גאלי ביום שלישי, והועבר בדחיפות לבית חולים במצב קריטי.

האירוע התרחש כאשר אוסטין חבט ברשתות האימון מול חברי הקבוצה שלו. מייקל פין, נשיא איגוד הקריקט של רינגווד והמחוז, הסביר שהשחקן "התחמם ברשתות כשהפציעה התרחשה". אנשים במגרש הגישו סיוע רפואי עד להגעת הפרמדיקים.

מועדון הקריקט פרנטרי גאלי פרסם הצהרה מרגשת: "אנחנו הרוסים לחלוטין מלכתו של בן, וההשפעות של מותו יורגשו על ידי כולם בקהילת הקריקט שלנו. המחשבות והתפילות שלנו עם משפחתו… חבריו וכל אלה שהכירו את בן ואת השמחה שהביא".

אביו של בן, ג'ייס אוסטין, הוציא הצהרה מטעם המשפחה: "הטרגדיה הזו לקחה את בן מאיתנו, אבל אנחנו מוצאים קצת נחמה בכך שהוא עשה משהו שהוא עשה כל כך הרבה קיצים – ירד לרשתות עם חברים כדי לשחק קריקט. הוא אהב קריקט וזו הייתה אחת משמחות חייו".

המשפחה גם הביעה תמיכה בחבר הקבוצה שביצע את הבאולינג: "התאונה הזו השפיעה על שני גברים צעירים והמחשבות שלנו איתו ועם משפחתו גם כן".

ניק קאמינס, מנכ"ל "Cricket Victoria", ציין כי אוסטין חבש קסדה, אך "הכדור פגע בו בצוואר בתאונה דומה לזו של פיל יוז לפני 10 שנים". בנובמבר 2014, השחקן הבינלאומי פיליפ יוז בן ה-25 מת לאחר שנפגע ליד האוזן מכדור במשחק מהדרגה הראשונה. לאחר מותו, "Cricket Australia" דחתה משחק מבחן מתוכנן והוכנסו תקנות בטיחות חדשות לקסדות חבטה בדרגים העליונים.

עוד באותו נושא: קריקט

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי