מכבי חיפה הודיעה לחלוץ הקבוצה: בינואר תושאל לקבוצה אחרת. כך הגיב אביו

play
ברק בכר מאמן מכבי חיפה | ברני ארדוב
צפו: מכבי חיפה איבדה יתרון כפול ושוב ספגה בתוספת הזמן מול הפועל י-ם 04:24

עומר דהן אמור היה לשמש כחלוץ השלישי, אך בשל ההישארות של גיא מלמד, במועדון מבינים שעדיף שהשחקן יקבל דקות: "הכל לטובה, אני מאמין בך, אתה תשחק ותוכיח שאתה ראוי לרמות הגבוהות", כתב אביו

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

מכבי חיפה הודיעה לשחקנה הצעיר, עומר דהן, כי בחודש ינואר הוא יושאל לקבוצה אחרת. כידוע, דהן היה מעוניין לצאת כבר בקיץ להשאלה, אבל אז בחיפה העדיפו להשאירו במטרה שישמש כחלוץ השלישי בהיררכיה. כעת, גם בצל ההישארות של גיא מלמד, בחיפה הבינו שעדיף שהחלוץ יקבל דקות בקבוצה אחרת.

לא מעט קבוצות בליגת העל התעניינו באפשרות לשאול את דהן בקיץ וכעת בסביבתו יתחילו לחפש אופציות לקראת חלון ההעברות שייפתח בעוד כחודשיים. מי שהתייחס לדברים היה אביו של השחקן הצעיר, שרכתב ברשתות החברתיות: "הכל לטובה, אני מאמין בך, אתה תשחק במקום אחר ותוכיח שאתה ראוי לרמות הגבוהות".

שחקן מכבי חיפה, עומר דהן
שוב ב-11. עומר דהן | קובי אליהו

מי שכן אמור להתחיל להיכנס לרוטציה הוא החלוץ גיא מלמד. מלך השערים של הליגה בעונה שעברה לא רשם ולו דקת משחק אחת העונה, אך כעת ההערכה שיחל להשתלב ולקבל דקות כשייכנס מהספסל. מלמד היה בסגל במשחק האחרון, אבל לא נכנס כמחליף. הוא צפוי להיות בסגל גם למשחק מול בני סכנין.

עוד באותו נושא: מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי