ריאל מדריד עדיין לא שמה מאחור את ההפסד הכואב באמצע השבוע 1:0 לליברפול באנפילד, ולמרות שהבלאנקוס מוליכים את טבלת הליגה הספרדית עם חמש נקודות הפרש מעל ברצלונה – מסתמן שהמתיחות בין מאמן הקבוצה צ'אבי אלונסו לחלק משחקני הקבוצה.
ב'ספורט' הספרדי שיותר מזוהה עם הקטאלונים, דיווחו כי לאחר ההפסד מול הקבוצה של ארנה סלוט, יצאו הדלפות מחדר ההלבשה. "פדה ואלוורדה לא הסתיר את האכזבה שלו מאלונסו על כך ששם אותו בתפקיד המגן הימני, בעוד שמקורב לאחד השחקנים הוותיקים בקבוצה, תיאר את המאמן 'הוא חושב שהוא פפ". נכתב.
גם טרנט אלכסנדר-ארנולד שנכנס בדקות האחרונות להתמודדות, סבל משריקות בוז נגדו בכל פעם שנגע בכדור, כשבתקשורת הספרדית צוין כי הוא העיד שהיה מעדיף להימנע מכך.
כזכור, אלה לא מקרים ראשונים בהם קיימת מתיחות בין שחקני ריאל מדריד למאמן שהגיע הקיץ למועדון כיכב בעבר. סאגת ויניסיוס בשבועות האחרונים החלה להתעצם עם הקריאות בפומבי של הברזילאי כנגד מאמנו במשחק הקלאסיקו מול ברצלונה, כשזה צעק לעברו "Fuck off".
כוכב העבר של המועדון, גארת בייל, שלח מסר ברור ותקיף למאמן: "אני חושב שכולם יודעים שבמדי ריאל מדריד לפעמים מדובר יותר בניהול השחקנים מאשר בטקטיקה. זה לא אותו דבר לאמן את באייר לברקוזן ולריאל מדריד".
מה דעתך על הכתבה?