ראחים סטרלינג, כוכב צ'לסי ונבחרת אנגליה, חווה רגעים מפחידים בשבת האחרונה, כאשר שודדים ניסו לפרוץ לביתו בסביבות השעה 19:00, בדיוק כשעה לפני שהבלוז התמודדו מול וולבס בפרמיירליג. החמור מכל – סטרלינג היה בבית עם ילדיו בזמן ניסיון הפריצה המטריד. למרבה המזל, הוא ומשפחתו יצאו מהמצב ללא פגע, והוגשה תלונה למשטרה המטפלת בתיק ברצינות.
לפי הדיווחים, הפורצים לא הצליחו להימלט עם חפצים יקרי ערך, ככל הנראה משום שהופתעו לגלות שהבית לא היה ריק. אין ודאות האם הם ידעו שהחלוץ בן ה-30, בעל 82 הופעות בנבחרת, נמצא בבית לצפות במשחק שהסתיים בניצחון גדול 0:3 לצ'לסי. דוברו של סטרלינג אישר את האירוע והדגיש שלמרות הפגיעה בפרטיות ובתחושת הביטחון, כולם בריאים ושלמים.
זו למעשה הפעם השנייה בתוך שנתיים וחצי שסטרלינג סובל מפריצה לביתו. במהלך מונדיאל 2022 בקטאר, ביתו בקובאם נפרץ בזמן שמשפחתו הייתה שם, והוא אף נאלץ לעזוב את מחנה הנבחרת. באירוע הקודם נגנבו תכשיטים ושעונים בשווי מוערך של כ-300,000 ליש"ט, והחוקרים קישרו את המעשה לכנופיית פורצים אלבנית שביצעה עשרות פריצות נוספות בסארי והסביבה.
ב-2023 זוהו שלושה חשודים מרכזיים – אלפרד איסופי, 48; ג'רארד קלאג'ה, 22; והנרי אוסמני, 44 – שכולם ממוצא אלבני. הם נחקרו בקשר ל-32 פריצות נוספות בסארי, אסקס, קנט והרטפורדשייר, כשהם מכוונים במיוחד לבתים של בעלי רכוש גבוה. דווח כי השלושה לא נמצאים יותר במדינה, אך אדם רביעי, אמיליאנו קרוסי, 24, הורשע בשנה שעברה ב-33 אישומים של קונספירציה לפריצה.
משטרת ת'יימס ואלי פתחה בחקירה יסודית ומבקשת מהציבור לדווח על כל פעילות חשודה באזור. צ'לסי מודעת למקרה ומספקת תמיכה מלאה לשחקן ומשפחתו. סטרלינג, שמתגורר עם בת זוגו לטווח ארוך פייג' מיליאן וילדיהם, לא נכלל העונה בסגל הקבוצה הבוגרת, מה שמוסיף עוד נדבך לתקופה מאתגרת שהוא חווה בימים אלה.
מה דעתך על הכתבה?