דילטה לאוטה (34), אחת הנשים המזוהות ביותר עם הכדורגל האיטלקי, התארחה בפודקאסט "סופרנובה" (Supernova) וחשפה שורה של רגעים אישיים – חלקם מרגשים, חלקם מביכים מאוד. האיטלקייה היפהפייה סיפרה על ימיה הראשונים כשדרית קווים בליגה השנייה (סרייה B) מטעם "סקיי איטליה" – כשנאלצה להתמודד עם קריאות סקסיסטיות מצד אוהדים. "במשחק בין נאפולי לברשיה צעקו לי משהו כמו 'תוציאי את הציצים'", והודתה, "מאוד כעסתי, וגם אמרתי את זה". לדבריה, עם השנים האווירה השתפרה, אך עדיין מדובר בהתמודדות יומיומית עבור אישה בתחום הספורט, שנחשב גברי.
לאוטה התייחסה גם לחוויות מוקדמות יותר, ובראשן השתתפותה בתחרות "מיס איטליה" – חוויה שהיא מגדירה היום כ"אסון". היא סיפרה כיצד התביישה לעלות למבחן הריקוד וביקשה לעצור את המוזיקה כדי להקריא שיר של אמילי דיקינסון במקום. "עשיתי את זה והרגשתי נבוכה", הודתה. למרות זאת, היא מודה שהחוויה הייתה שלב משמעותי בדרכה לעולם התקשורת והטלוויזיה.
מעבר להיותה אחת הדמויות המוכרות ביותר באיטליה, עם יותר מ-9 מיליון עוקבים באינסטגרם, המגישה גם נשואה לשוער הגרמני לוריס קאריוס (32) – שמשחק כיום בשאלקה 04 מהליגה השנייה בגרמניה, אך זכור לאוהדי הכדורגל בעיקר מתקופתו בליברפול ומההפסד הדרמטי בגמר ליגת האלופות ב-2018. בראיון סיפרה לאוטה על הצעת הנישואין שהגיעה במהלך חופשה בסן טרופה: "החדר היה מלא בעלי ורדים ולבבות, ואז הוא כרע ברך והציע", שחזרה. השניים נישאו ב-2024, ועוד לפני החתונה הפכו להורים לאריה, בת השנתיים.
מה דעתך על הכתבה?