אלי דריקס, חלוץ מכבי תל אביב בעבר, התארח בפודקאסט "הקונטרה" מבית הפודיום והתייחס להיררכיה במועדון אותה התווה מיטש גולדהאר. בנוסף, התייחס לאפשרות שערן זהבי ימונה למנהל המקצועי של הקבוצה.
"מיטש גולדהאר חינך את הקהל של מכבי תל אביב שיש בעלים, הנהלה, מועדון, שיש סדר במועדון וככה אנחנו עובדים", פתח דריקס. "מיטש גולדהאר רואה את האנשים במכבי תל אביב בתפקידים השונים כאנשים שהם חלק ממערכת לרוחב, לכל אחד יש את התפקיד שלו, הוא אחראי על הנושאים בהם הוא מטפל ואין מישהו שהוא מעל המועדון".
על ערן זהבי: "אני לא מכיר כל כך ברמה האישית את ערן זהבי, אני ניזון ממה שאני רואה בתקשורת, התחושה שלי שהוא מאוד צנטרליסט עם עוצמות כמובן. אם הוא היה ממונה להיות מנהל מקצועי הוא היה רוצה את הדברים קרוב אליו ובמכבי תל אביב הדברים עובדים באופן יותר רוחבי. מבחינת מכבי תל אביב זה עדיין בעייתי".
מה דעתך על הכתבה?