בעידן שבו נדמה שכל כדורגלן צעיר כישרוני נמשך אוטומטית לחיים של תהילה, יוקרה והצלחה, השחקן האנגלי הצעיר, האנג וילהאפט-קינג בחר להיות היוצא מן הכלל. בגיל 19 בלבד, הוא עזב את מנצ'סטר סיטי, שמחזיקה את אחת מאקדמיות הכדורגל המובילות בעולם, לטובת אקדמיה מסוג אחר לגמרי.
בימים הקרובים, וילהאפט-קינג יירשם ללימודי משפטים באוניברסיטת אוקספורד היוקרתית, כפי שאמר בריאיון לגארדיין האנגלי. בריאיון, הסביר השחקן את החלטתו: "תמיד הרגשתי חוסר מוטיבציה בכדורגל. אל תבינו אותי לא נכון, אני אהבתי את המשחק, אבל הרגשתי שאני יכול יותר".
האנג נולד לאב בריטי-הודי ולאם עם שורשים אינדונזיים, סיניים וטאיוואנים, וגדל בלונדון. את דרכו בכדורגל החל דווקא באקדמיה של טוטנהאם, ובזכות כישרונו המרשים אותר על ידי מנצ'סטר סיטי, דרכה הגיע לנבחרת עד גיל 21 של אנגליה ונחשב למועמד לפריצה לקבוצה הראשונה תחת פפ גווארדיולה – פריצה שכבר לא תקרה.
ווילהאפט-קינג סיפר כי במהלך שנתו באקדמיית הנוער של מנצ'סטר סיטי סבל מפציעות חוזרות ונשנות. "הן היו גורם משמעותי, אבל זו התשובה הפשוטה. הרגשתי שאני צריך משהו עבר, במיוחד מבחינה אינטלקטואלית. אני יודע שזה נשמע קצת יהיר", הסביר השחקן.
מה דעתך על הכתבה?