קריירת הבוגרים של בן שהר התחילה מעבר לים. החלוץ, שסיים בעבר כמלך השערים של ליגת העל, שיחק באקדמיה של צ'לסי ועלה לבוגרים של הבלוז ב-2007, כאשר מי שאימן באותה תקופה את אחת הקבוצות העוצמתיות שהכדורגל האנגלי ידע, היה כזכור ז'וזה מוריניו.
צ'לסי של אותה תקופה כאמור הייתה קבוצה מלאת כוכבים. פראנק למפארד, דידייה דרוגבה, ג'ון טרי ועוד רבים וטובים היו מנת חלקה של הקבוצה הלונדונית, כאשר ביניהם, ילד בן 17 עם חוצפה ישראלית.
שהר, שרשם שלוש הופעות בליגה במדי הקבוצה הבוגרת של צ'לסי, סיפר בתוכנית הספורט של רדיו חיפה על אירוע שלא כל שחקן ישראלי זוכה לו – צעקות מ"המיוחד", הלא הוא המאמן הפורטוגלי האייקוני, שלא בדיוק אהב את העובדה שהחלוץ הישראלי "מתערבב" עם הכוכבים הגדולים על מיטת הטיפולים.
"הייתי בצ'לסי במילואים ועליתי לבוגרים, אני זוכר שהייתי בן 17, בשבועות הראשונים התאמנתי איתם והייתי צריך טיפול, הייתי צריך עיסוי כמו כולם" סיפר שהר. "עליתי למיטת טיפולים, ליידי דרוגבה, ג'ו קול, פתאום מוריניו נכנס למתחם, הוא מסתכל עליי, אני מסתכל עליו, הוא אומר לי 'פאקינג בן 17! פאקינג בן 17! אתה פה? לך פה!', אמרתי לו 'אבל אני צריך טיפול', הוא אמר לי 'לך מפה עכשיו!', הוא לא רצה שאני אהיה שם. אני יכול להבין אותו".
מה דעתך על הכתבה?