פרננדו טורס נחשב לאחד הכוכבים הגדולים ביותר שצמחו באתלטיקו מדריד. חלוץ העבר שהחל את צעדיו במחלקת הנוער של הקולצ'ונרוס ושיחק במדיה בתשע עונות בשתי קדנציות שונות, ובין היתר כיכב גם בצ'לסי ובליברפול, פרש ב-2019 ממשחק פעיל וכיום מאמן את קבוצת המילואים של המועדון מבירת ספרד.
בריאיון שהעניק ל"אס", שיתף אלוף העולם לשעבר עם נבחרת ספרד, בחלום הגדול שלו. "אני מקווה שיבחרו בי יום אחד לאמן את הקבוצה הבוגרת של אתלטיקו, אם ההזדמנות תגיע. עבודה קשה היא זו שעושה את זה אפשרי" אמר טורס.
השחקן שכונה "אל ניניו", הצהיר גם מי המודל לחיקוי שלו: "בשבילי, יורגן קלופ הוא המודל לחיקוי. הקבוצות שלו משחקות את הכדורגל שאני הכי אוהב לראות. זה בעיקר כדורגל אנגלי – הלוך ושוב, עם מעברים. הוא לקח אותי לחדר ההלבשה, לשיחות הטקטיות, למלון, לניתוחי הווידאו, לאימונים – למרות שלא הכרנו בכלל. היו לי 50 שאלות כתובות, ובשתי דקות כבר לא הייתי צריך לשאול. הבנתי בדיוק את מה שהוא רצה להסביר לי. הופתעתי מהפשטות שבה הוא רואה את סגנון המשחק שלו".
מי שהצעיד את הנבחרת הלאומית של מדינתו לזכייה במונדיאל ושתי זכיות באליפות אירופה, התייחס גם למצבו של לאמין ימאל: "המצב של ימאל וההשפעה שלו שונים מאוד ממה שקרה לי. הייתי אומר לו ליהנות. אני לא מכיר אותו אישית. לא זכור לי לראות פוטנציאל כזה. מסי היה הגדול מכולם, אבל צריך ליהנות מהשפעתו של יאמאל – ולתמוך בו.
על צ'אבי אלונסו ששיחק איתו וכיום מאמן את ריאל מדריד: "הוא מאמן גדול, והוא הוכיח את זה. הוא בן אדם נפלא. קשרים מרכזיים לרוב מביאים איתם יכולת אימון טבעית – כי כבר במגרש הם נותנים הוראות".
מה דעתך על הכתבה?