בתחילת השבוע במשחקה של מנצ'סטר יונייטד מול אברטון, ניצחה הקבוצה של דיוויד מויס את השדים האדומים באולד טראפורד. הרגע שתפס את מירב הכותרות בו, היה הכרטיס האדום שחטף קשר הקבוצה, אידריסה גיי, לאחר שזה סטר לחברו לקבוצה מייקל קין.
אמש (חמישי) במשחק במסגרת הליגה האירופית בין ריאל בטיס לאוטרכט, בו גברו האנדלוסים 1:2 והעפילו למקום החמישי בטבלה, קיבלנו רגע הזוי נוסף. שני שחקני הקבוצה הספרדית, סופיאן אמרבאט ואיסקו, נפגעו כתוצאה מהיתקלות בה הקשר המרוקאי נכנס בחריפות וללא כוונה כמובן באקס ריאל מדריד ונבחרת ספרד.
Está insólita situación dejó a Isco y Amrabat lesionados!! pic.twitter.com/wvJSffziBI
— #PorLasQueMueres⚽️ (@Salcedo_Hugo) November 27, 2025
כתוצאה מהפגיעה הקשה, שני השחקנים ירדו חבולים והוחלפו, כשאיסקו ירד מדדה ונעזר באנשי המועדון על מנת לרדת לחדר ההלבשה. שני השחקנים צפויים להחמיץ את משחק הדרבי הגדול מול סביליה ביום ראשון, כשגם אנתוני, שחקן הכנף הברזילאי, הורחק במשחק הליגה הקודם, ולמרות שמנסה לערער על הכרטיס האדום שקיבל, צפוי גם הוא לראות את הקרב הגדול מהיציע.
מה דעתך על הכתבה?