הלחץ בריאל מדריד גובר? אמבפה הודה: "הדינמיקה שלנו חייבת להשתנות"

הכוכב הצרפתי יצא מתוסכל אחרי התיקו השלישי ברציפות בליגה הספרדית ואיבוד הפסגה לברצלונה. אמבפה שיתף: "אנחנו צריכים להראות מי אנחנו כקבוצה". וגם: האם אלונסו צריך לחשוש למעמדו?

(גודל טקסט)

ריאל מדריד המשיכה להסתבך אתמול (ראשון) כאשר הבלאנקוס סיימו רק ב-1:1 במשחק החוץ מול ג'ירונה, ורשמו משחק חוץ שלישי ברציפות ללא ניצחון – תוצאה שהשאירה את ברצלונה בפסגת הטבלה. קיליאן אמבפה אמנם כבש בפנדל והמשיך את היכולת הטובה שלו, אך אחרי המשחק היה נשמע מתוסכל.

בפוסט שפרסם ברשתות החברתיות, שיתף הכוכב הצרפתי: "זו לא התוצאה שרצינו שתהיה. הדינמיקה שלנו חייבת להשתנות ואנחנו חייבים להראות את מי שאנחנו כקבוצה".

התיקו המאכזב הגיע יממה לאחר ניצחונה של ברצלונה על אלאבס, מה שהעלה אותה לפסגה והגביר את הלחץ על ריאל, שאיבדה את יתרון חמש הנקודות שהיה לה לאחר הקלאסיקו. אלונסו, שבעבר זכה לשבחים על פתיחת עונה חזקה, נמצא כעת תחת ביקורת גוברת בשל איבוד הנקודות בשלושת המחזורים האחרונים מחוץ לברנבאו.

צ'אבי אלונסו, מאמן ריאל מדריד | רויטרס

ריאל תנסה להתאושש במשחק החוץ הקשה מול אתלטיק בילבאו, בידיעה שכל איבוד נקודות נוסף עלול להתברר כקריטי במאבק האליפות.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי