כוכב הפרמיירליג יעבור לספרד? מי שעשוי לסייע הוא חברו לנבחרת

play
שחקני נבחרת אנגליה | Richard Pelham / Stringer
צפו: מנצ'סטר יונייטד רשמה מהפך עם 1:2 על קריסטל פאלאס וחזרה לנצח בפרמי 01:58

על פי התקשורת הבריטית, מארק גהי הבלם של קריסטל פאלאס ונבחרת אנגליה, נמצא על הרדאר של אתלטיקו מדריד, כשמי שמנסה לשכנע אותו להצטרף הוא קונור גלאגר. מחירו עשוי לנוע סביב 40 מיליון יורו

(גודל טקסט)

מארק גהי הבלם בן ה-25 של קריסטל פאלאס ונבחרת אנגליה, כמעט חתם בחלון העברות של תחילת העונה במדי ליברפול. האדומים היו קרובים לרכישתו, אך קבוצתו פסלה את המעבר בשל כך שלא הצליחה למצוא מחליף, וכעת מועמדת חדשה נכנסת למירוץ אחריו.

על פי כלי התקשורת בבריטניה ובספרד, גהי מועמד לאתלטיקו מדריד, כאשר דייגו סימאונה כבר שם עליו עין ובין קבוצתו לקולצ'ונרוס, החלו שיחות בנושא. עלותו של גהי צפויה לנוע סביב ה-40 מיליון יורו, כאשר אתלטיקו תקווה לרכוש אותו כבר בינואר הקרוב או לחכות לקיץ.

מי שמנסה לשכנע את בלם פאלאס להגיע לבירת ספרד הוא חברו לנבחרת אנגליה, קונור גלאגר, שמקבל לא מעט קרדיט מסימאונה מאז המעבר מצ'לסי לאתלטיקו מדריד.

דייגו סימאונה | אימג'בנק GettyImages, Quality Sport Images

עוד פורסם כי גם ריאל מדריד ומנצ'סטר סיטי הביעו עניין בבלם שמסיים את חוזהו בפאלאס בקיץ הקרוב ויכול לנהל משא ומתן עם קבוצה אחרת כבר עכשיו. קבוצתו מנגד, תנסה למכור אותו בינואר ולקבל עליו סכום כסף גבוה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי