אחרי התיקו 1:1 שלשום מול הפועל פתח תקווה, בהפועל באר שבע שואפים לחזור למסלול הניצחונות ומבחינת הקבוצה אין דרך טובה יותר מאשר משחק בית מול מכבי תל אביב. הקבוצה של רן קוז'וך תארח ביום ראשון את זו של ז'ארקו לאזטיץ', ומאמן באר שבע צפוי לערוך שני שינויים מההרכב שפתח במחזור הקודם.
ג'יבריל דיופ יחזור ל-11 אחרי הרחקה במקום מיגל ויטור, והוא ישחק לצידו של אור בלוריאן שנמנע שלשום מצהוב חמישי. עוד שינוי צפוי כאשר אליאל פרץ שסופסל במושבה בגלל האירוע שהיה לו עם מאמן הכושר ישראל זביטי אחרי שהוחלף בשבת במשחק החוץ מול הפועל חיפה, יחזור להרכב במקום שי אליאס שפתח בצמד המשחקים האחרון של הקבוצה ואמור לחזור לספסל.
ההתלבטות היחידה כרגע היא בין אמיר גנאח לבין זאהי אחמד בעמדת הכנף מצד שמאל.
בהפועל באר שבע דריכות גדולה מאוד לקראת המשחק. העובדה שאוהדי מכבי תל אביב לא יגיעו לטרנר בגלל עונש איסור קהל חוץ, תאפשר חגורה אדומה בכל היציעים מסביב לכר הדשא ובמועדון מאמינים שגם האוהדים יסייעו לניצחון אחרי שבעונה שעברה הפועל באר שבע לא הצליחה לנצח את האלופה והאתגר שלה הוא עצום עכשיו. ואכן, בשעות הערב הודיעה מוליכת הטבלה כי כל הכרטיסים למפגש המסקרן נמכרו.
מה דעתך על הכתבה?