ארסנל ספגה היום (שבת) מכה מפתיעה במיוחד במאבק האליפות, כשהפסידה 2:1 לאסטון וילה משער ניצחון דרמטי של אמיליאנו בואנדיה בדקה ה-95. הקבוצה של מיקל ארטטה הצליחה לאזן במחצית השנייה משער של ליאנדרו טרוסאר, אך שוב התקשתה לסגור משחק גדול ובסיום יצאה מהוילה פארק בהלם עם הפסד ראשון מאז 31 באוגוסט (1:0 מול ליברפול). בתקשורת האנגלית והספרדית תקפו את חוסר היציבות, את הרכות בהגנה ואת אובדן הריכוז בדקות הסיום.
ברויטרס הגדירו את ההפסד כ"מהפך שנגנב בדקה האחרונה", גם ב"גרדיאן" נדהמו מהסיום: "אם ארסנל רוצה אליפות – היא לא יכולה להרשות לעצמה סיום כזה. היתרון הפסיכולוגי במירוץ חומק לה שוב. אופי בלי ריכוז הוא סיפור שלא זוכה באליפויות".
ארטטה היה מאוכזב בסיום: "בדרך שבה זה קרה – זה באמת קשה לעכל. שלטנו במחצית השנייה, היינו הדומיננטיים, אבל כשמאבדים ריכוז בשניות האחרונות – אתה משלם". שחקן העבר מרטין קיאון אמר ל"אסטון וילה ניוז": "זה כואב. אתה רואה את ארסנל נלחמת, ואז ברגע אחד הכול נופל. זה הפסד שמרגיש כמו אגרוף בבטן".
בווילה, לעומת זאת, האווירה הפוכה לחלוטין: אונאי אמרי רשם ניצחון יוקרתי נוסף, היציעים בערו, והתקשורת היללה: "קבוצה שמאמינה שהיא מסוגלת לנצח כל יריבה – גם את מוליכת הטבלה".
מה דעתך על הכתבה?