"גרעין שפועל באופן דומה לארגון פשע. מי שיבוא עם החולצה הזו לא ייכנס"

דובר מחוז תל אביב של המשטרה, שחר גמזו, הבהיר: "שיטות פעולה מאורגנות כדי לייצר בלאגן. אנחנו מכירים היטב את חופש הביטוי אך לא את חופש השיסוי. זה הרבה מעבר לחולצה ופגיעה בשוטרים"

קבוצות: הפועל תל אביב
(גודל טקסט)

על רקע סערת החולצות של אוהדי הפועל תל אביב, דיבר היום דובר מחוז תל אביב של המשטרה, שחר גמזו, והתייחס להצהרת התובע בנוגע ל-24 האוהדים העצורים: "מדובר בגרעין קשה מאוד שפועל באופן שיטתי, אנחנו מכירים את זה מארגוני הפשע והפלילים, בדרך שזה מתנהל זה מאוד דומה – לנתק טלפונים, צורת ההודעות, ההוראה להחליף בגדים, שיטות פעולה מאורגנות לייצר פרובוקציות ובאלגן".

גמזו הוסיף: "מי שיגיע עם החולצה המדוברת לא ייכנס למגרש בשבת, חבל על הכסף של אנשים. אנחנו מכירים היטב את חופש הביטוי אך לא את חופש השיסוי, מה שקורה כאן זה שקומץ אנשים מגיעים במטרה להתנגח עם המשטרה, לנו אין עניין איתם או הקבוצה שהם אוהדים".

כלי התקיפה שנתפסו שנמצאו אצל חברי ארגון אולטראס הפועל
| יח"צ – חד פעמי, דוברות המשטרה

הדובר סיכם: "כל המוסדות צריכים להיות מאחורינו, אנחנו שומרים על החוק, זה הרבה מעבר לחולצה ופגיעה בשוטרים, חלק מהעצורים קשורים לאירוע החולצה, זה משהו הרבה יותר רחב שהציבור חייב להבין כי המשטרה פועלת למענו ולא נגדו".

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב, משטרת ישראל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי