החלוץ הבא של הנבחרת? בפרו מתמוגגים מיכולתו של חלוץ קרית שמונה

play
אדריאן אוגריסה | אודי ציטיאט
צפו: בתום דרמה גדולה, הפועל תל אביב וקרית שמונה נפרדו ב-2:2 05:45

במולדתו של אדריאן אוגריסה לא התעלמו מהיכולת המרשימה שהוא מציג: "מושך תשומת לב רבה בקרב אוהדים ופרשנים". האם הוא יוכל לעזור לביקולור לשבור את הבצורת?

(גודל טקסט)

לאחר שכבש שני שערים במשחק הדרמטי שהסתיים ב-2:2 מול הפועל תל אביב בשבת, בפרו ממשיכים להתרשם מהפריצה המאוחרת של אדריאן אוגריסה. החלוץ בן ה-28 כבר רשם שבעה שערים ושלושה בישולים בליגת העל, ובפגרת הנבחרות האחרונה ערך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת פרו.


"אדריאן אוגריסה נמצא בתקופה הטובה ביותר שלו בכדורגל הישראלי, שם הוא כובש באופן סדיר ומשפיע באופן קבוע על החלק ההתקפי של עירוני קרית שמונה", נכתב, "היכולת והמספרים שלו מעורר ציפיות בנוגע לתפקידו בנבחרת פרו".

פרו לא הצליחה לעלות למונדיאל 2026 וב-18 משחקי מוקדמות, מצאה את הרשת רק שש פעמים. למעשה, הביקולור כבשו בארבעה משחקי מוקדמות בלבד מתוך 18.

"עם פוטנציאל להמשך שיפור ביכולתו ובהיותו שחקן הרכב קבוע מחוץ לפרו, מתעצם במדינה הדיון האם אוגריסה יכול להפוך לפתרון ההתקפי שהנבחרת מחפשת לקראת המשחקים הבאים – נושא שמושך תשומת לב רבה בקרב אוהדים ופרשנים", הוסיפו במולדתו.

שחקני עירוני קרית שמונה, אדריאן אוגריסה, מוחמד אבו רומי
אוגריסה עם אבו רומי | אודי ציטיאט

במחזור הקרוב אוגריסה ועירוני קרית שמונה יתארחו אצל הפועל פתח תקוה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי