דיווח דרמטי: קבוצה באירופה רצתה את השחקן הטוב ביותר של מכבי חיפה העונה

על פי דיווח באוקראינה, השחקן שמצטיין במדי הירוקים העונה היה אחד משני המועמדים לחזק את דינמו קייב, אך הוא צפוי בסופו של דבר להישאר בכרמל

(גודל טקסט)

דינמו קייב פנתה למכבי חיפה לגבי השחקן הטוב ביותר שלה העונה. על פי דיווח שמתפרסם באוקראינה, דינמו קייב מעוניינת לצרף שוער חדש, כאשר אחד השוערים שאלופת אוקראינה עקבה אחריהם הוא לא אחר משוערה של מכבי חיפה, גיאורגי ירמקוב.

בדיווח נטען כי אף התקיימו שיחות בין דינמו לשוער מכבי חיפה ולשוער הנוסף שהיה מועמד מהליגה האוקראינית, אך בסופו של דבר אף אחד מהם לא צפוי להצטרף. בקבוצה מעריכים כי במהלך מחנה האימונים הקרוב בחורף יינתן הקרדיט דווקא לויאצ'סלאב סורקיס, השוער הצעיר שמשחק כיום בקבוצת ה־U19 של המועדון.

"הביא לנו נקודות". ירמקוב | אריאל שלום

ירמקוב (23) הוא ללא ספק נקודת האור הכי בולטת עד כה בעונה של מכבי חיפה. השוער האוקראיני-יהודי, שלא תופס משבצת של זר, מגלה יכולת נהדרת בין הקורות של הקבוצה של ברק בכר, לאחר שחזר מהשאלה באולכסנדריה האוקראינית, שגם במדיה הצטיין.

עוד באותו נושא: גאורגי ירמקוב, מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי