ניצחון בכורה, במחזור ה-16: פיורנטינה מחצה 1:5 את אודינזה

play
מואיז קן שחקן פיורנטינה חוגג שער | GettyImages, Gabriele Maltinti
צפו בתקציר: יובנטוס התקרבה לצמרת עם 1:2 חשוב מאוד מול רומא 01:58

הסגולים ניצלו הרחקה מוקדמת של השוער אוקוי והוציאו את כל העצבים על היריבה, מואיז קן כבש צמד. שער ניצחון לאטאלנטה בתוספת הזמן

(גודל טקסט)

בזמן שאיטליה ממתינה לגמר הסופר קופה מחר (שני, 21:00, ספורט1) בין נאפולי לבולוניה, המחזור ה-16 בסרייה A נמשך הערב עם ניצחון בכורה של פיורנטינה, ושער ניצחון בדקה ה-95 של אטאלנטה.

פיורנטינה – אודינזה 1:5

אחרי 15 מחזורים ללא ניצחון ופתיחת העונה הגרועה בתולדותיה, פיורנטינה סוף כל סוף אספה שלוש נקודות במשחק אחד עם התפוצצות אדירה והותירה בכך את וולבס כקבוצה היחידה ללא ניצחון בחמש הליגות הגדולות. הרחקה של השוער האורח מדוקה אוקוי בדקה השמינית סייעה מאוד לוויולה, כשרולאנדו מנדראגורה כבש לרשת אחת האקסיות שלו בתרגיל בכדור חופשי עם בעיטה מתחת לחומה בדקה ה-21, האיסלנדי אלברט גודמונדסון הכפיל בדקה ה-42 עם טיל לחיבורים בשמאל מ-16 מטרים ושר אנדור לא ריחם על השוער המחליף רזבאן סאבה ונגח את השלישי בתוספת הזמן של המחצית הראשונה. מואיז קן הצטרף לחגיגה בדקה ה-56, אחרי מבצע נהדר של פביאנו פאריזי שנעצר בקורה, והשלים צמד בדקה ה-66, שתי דקות לאחר שער מצמק יפהפה של עומאר סולה. פיורנטינה עדיין במקום האחרון, אבל כעת במאזנה תשע נקודות ואולי מכאן יתחיל מסע התקומה שיציל אותה מירידה אחרי 22 שנים.

שחקני פיורנטינה חוגגים עם רולאנדו מנדראגורה, משמאל
כבש את הראשון ונפצע בהמשך. רולנאדו מנדראגורה, משמאל | אימג'בנק GettyImages, Gabriele Maltinti

משחקים נוספים:

גנואה – אטאלנטה 1:0 לאטאלנטה: איסאק היין (90+5)

ססואולו – טורינו 1:0 לטורינו: ניקולה ולאשיץ' (66 בפנדל)

קליארי – פיזה 2:2 לקליארי: מייקל פולורונשו (59), סמיח קיליצ'סוי (71). לפיזה: מתאו טראמוני (45 בפנדל). סטפנו מוראו (89)

המחזור ה-17 יתחיל עם חמישה משחקים בשבת, כאשר בראשון הבא מילאן תארח את ורונה במשחק הצהריים, האלופה נאפולי תצא לאחר מכן לקרמונזה והמשחק המרכזי יפגיש בין אטאלנטה לאינטר.

עוד באותו נושא: אטאלנטה, גנואה, פיורנטינה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי