עם שלושה ניצחונות בלבד, ומרחק ניצחון אחד מהקו האדום, בעירוני נס ציונה ממשיכים לעבוד. הכתומים צפויים לצרף את הרכז האמריקאי יורי קולינס ששייך לקבוצת הפיתוח של ברוקלין נטס, לונג איילנד נטס, להם ישלמו פיצוי בסך כ-50 אלף דולר, ובנוסף שכר שצפוי לעמוד על 200 אלף דולר עד לסיום העונה.
קולינס (24, 1.82) הוא רכז אמיתי, ואחד ממוסרי האסיסטים הגדולים שהיו במכללות, כשהוא נכנס לרשימה האקסלוסיבית של שחקנים שמסרו יותר מ-20 אסיסטים במשחק אחד בדיויז'ן 1. הוא בוגר אוניברסיטת סיינט לואיס משנת 2023, כשבעונתו האחרונה במכללות רשם 11.2 נקודות, 10.1 אסיסטים ו-3. ריבאונדים. את השנתיים הראשונות שלו כמקצוען העביר בקבוצת הפיתוח של גולדן סטייט, עם 13.8 נקודות ו-10 אסיסטים בממוצע בעונה שעברה, כשהוא נקרא לשני משחקים במדי הווריורס וקולע נקודות ומוסר 2 אסיסטים בממוצע. העונה בלונג איילנד רשם 10.1 נקודות ו-6.8 אסיסטים למשחק.
לנס ציונה יש עוד לפני הגעת קולינס שבעה זרים בסגל. הראשון שצפוי לפנות את מקומו הוא שחקן הפנים טייריק סמית', שלא צפוי להתלבש במשחק בגן נר ביום שישי. לגבי הזר שיפנה את מקומו לקולינס במועדון עדיין מתלבטים, כשקיים סיכוי לא מבוטל שיהיה זה לבסוף דמיון לי, מי שהוחתם בקול תרועה רמה בלב המושבה, ושיחק עד היום רק משחק אחד נגד מכבי ראשון לציון בשבוע שעבר.
על פי גורמים במועדון, ספק אם לי, ג'קסון רואו וברייס בראון יוכלו לשחק ביחד ברישום של חמישה זרים בטופס, ולאור העובדה שהוא עדיין לא בריא לחלוטין, קיים סיכוי שהוא יהיה זה שיפנה את מקומו ולא אייזיאה וויטהד.
מה דעתך על הכתבה?