ג'ון טרי הכריז כי אין לו עניין בתפקיד המאמן של אוקספורד יונייטד, הקבוצה שנמצאת במקום ה-21 בצ'מפיונשיפ. כוכב העבר של צ'לסי, שזכה ב-17 תארים עם הבלוז וסיים את הקריירת שלו באסטון וילה, הסביר בסרטון שפירסם בטיקטוק: "אני בהחלט לא מחפש עבודה… אני לא פניתי לאוקספורד ולא דיברתי עם אף אחד, אז אני רוצה לשלול את עצמי לחלוטין. אני מאחל לאוקספורד ולמי שייכנס לתפקיד את כל הטוב שבעולם, אבל זה בהחלט לא יהיה אני".
טרי, שהצטרף לאחר פרישתו לצוות האימון באסטון וילה כעוזרו של דין סמית', סייע להעלות את הקבוצה לפרמיירליג ולבסס את הווילנס כקבוצה מובילה בליגה. למרות ניסיונו המוצלח כעוזר מאמן וכקפטן לשעבר בצ'לסי ובנבחרת אנגליה, טרי לא הצליח למצוא תפקיד ניהולי, פרט לתקופה קצרה כעוזר בלסטר ותפקיד של יועץ באקדמיה של צ'לסי.
"אני בטוח שהייתי מצליח בתפקיד, אבל האם אקבל אי פעם את ההזדמנות? אני לא בטוח, במיוחד בלי לעבור את השלבים הנדרשים. קשה לי להבין שכאשר אומרים לך שאין לך ניסיון, זה מונע ממך להתקדם", הוסיף טרי, שהביע אכזבה מהעיכוב בקריירת האימון שלו, במיוחד לנוכח העובדה שמספר מחבריו לשעבר – פרנק למפארד, וויין רוני וסטיבן ג'רארד – כבר אימנו במספר מועדונים.
John Terry on about Oxford #oufc pic.twitter.com/sqhdwl3Ww0
— Ruben Boodell (@Ruben_Boodell) December 27, 2025
בתחילת השנה, טרי גם הודה כי החלום שלו להגיע לתפקיד של מאמן בכיר עשוי כבר לא להתגשם: "עשיתי הכל בצ'לסי, והדבר היחיד שחסר לי עכשיו הוא להיות המאמן של הקבוצה. זו הסיבה שפניתי לאימון לאחר שסיימתי לשחק… היו לי חוויות מדהימות בוילה, עזבתי כדי להיות המאמן הראשי, חשבתי שאני מוכן. אני בטוח שהייתי מצליח בתפקיד, נהניתי מאוד מזה".
טרי ציין בעבר כי הניסיון שצבר כעוזר מאמן תחת דין סמית' אמור היה להספיק לו כדי לקבל משרת אימון במועדון ברמה נמוכה יותר, אך בפועל לא הגיעו הצעות. "לא קיבלתי אפילו הזדמנות. היו לי ראיונות והכל נענה ב'אין לך ניסיון'. כשאני רואה מי מאמן כיום, זה מבלבל אותי – ממש מבלבל", אמר.
לסיכום, לפי הדיווח ב"דיילי מייל", טרי שולל את עצמו לחלוטין מהמשרה באוקספורד יונייטד, וממשיך להתמקד בתפקידו בצ'לסי, באקדמיה ובפיתוח השחקנים הצעירים.
מה דעתך על הכתבה?