באנגליה ביקרו את יונייטד ואת הגיבור שהפך לנבל: "שנה חדשה לעזאזל"

play
ג'ושוע זירקזי. נתן ולקח | Molly Darlington/Copa / Contributor
צפו: מנצ'סטר יונייטד חזרה לסורה עם תיקו ביתי מביך מול וולבס האחרונה 01:55

אחרי התיקו הביתי המביך 1:1 מול נועלת הטבלה, בתקשורת המקומית סימנו את זירקזי שאמנם כבש אך היה אשם בשער שספגה קבוצתו. שחקן העבר יצא נגד אמורים: "זה שוב נראה לא טוב"

(גודל טקסט)

אם יש דבר שמגדיר הכי טוב את מנצ'סטר יונייטד של העונה זה חוסר יציבות. דווקא אחרי ניצחון בית מרשים מול ניוקאסל בסוף השבוע שעבר, אמש (שלישי) השדים האדומים אכזבו בענק עם 1:1 באולד טראפורד מול נועלת הטבלה וולבס, שהשיגה בסך הכל את הנקודה השלישית שלה העונה.

רק בתחילת החודש שתי הקבוצות נפגשו בפרמיירליג, אז יונייטד הביסה 1:4 את היריבה שלה אתמול, והיא פספסה הזדמנות להעפיל זמנית למקום הרביעי בטבלה. "ההרכב המאולתר של רובן אמורים הביא לפספוס הזדמנות ענקית. ג'ושוע זירקזי שכבש את השער בדקה ה-25, הפך מגיבור לנבל אחרי שסידר נגיחה פנויה לקרייצ'י שכבש את השוויון" נכתב ב"סאן".

גם שחקן העבר גארי נוויל, מתח ביקורת על המאמן הפורטוגלי והתצוגה החלשה של יונייטד: "הסידור הטקטי של אמורים על הדשא שוב לא נראה טוב. אני חושב שראיתי מספיק את יונייטד בחמש-שש השבועות האחרונים. צפיתי בשישה משבעת המשחקים האחרונים שלהם ואני יודע מה נראה נכון ומה לא – ואני מופתע מאוד".

רובן אמורים. יונייטד בתיקו מביך | Robbie Jay Barratt – AMA / Contributor

איש התקשורת והכתב הבכיר מארק צ'פמן, הוסיף: "אני חושב שרובן אמורים קצת צוחק עלינו. הייבן מימין ושואו משמאל בתוך שלושה בלמים זה פשוט לא עובד. שנה חדשה לעזאזל".

צפו בפודקאסט "בשירות פוד מלכותו" של ספורט1

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי