מהליגה הרביעית ישר לליגת האלופות: השחקן שיחבור לענאן חלאילי בסן ז'ילואז

play
ענאן חלאילי חוגג | Getty images
תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 2.1 03:50

פבריציו רומאנו דיווח כי אוניון סן ז'ילואז קרובה לסגור עסקה סנסציונית עם החלוץ הצעיר מטיאו ביונדיק, שמשחק באיינטרכט טרייר הגרמנית. הבדיקות הרפואיות צפויות להתקיים בקרוב

(גודל טקסט)

החלוץ מטיאו ביונדיק, בן ה-22, המתנשא לגובה 1.90 מטר, חזר לאיינטרכט טרייר בקיץ האחרון בהעברה חופשית מ-SC ורל. בעונה שעברה הוא כבש שער אחד בלבד עבור ורל, אך העונה כבר כבש שבעה שערים וסיפק חמישה בישולים במדי קבוצתו שמשחקת בליגה הרביעית בגרמניה.

ביונדיק הגרמני, שמחזיק גם באזרחות קרואטית, גדל באקדמיה של שאלקה. "מדובר בצעד עצום מקבוצה חצי-מקצוענית לקבוצה שמשחקת בליגת האלופות", נכתב על המעבר הצפוי, שיעניק לו הזדמנות לשחק בבמה הכי גדולה באירופה בעונת הבכורה של המועדון הבלגי במפעל.

מטיאו ביונדיק | צילום מסך, X (טוויטר)

לפי הדיווח של העיתונאי הבכיר, פבריציו רומאנו, העסקה צפויה להיסגר בקרוב והחלוץ הגרמני ישתף פעולה עם ענאן חלאילי, שכבש ארבעה שערים העונה בכל המסגרות במדי אוניון סן ז'ילואז.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי