הפועל חולון הודיעה הערב (שבת) על החתמתו של הגארד האמריקאי דרין גרין ג'וניור ששיחק העונה ברדניצקי הסרבית. כמו כן, נודע לוואלה ספורט שהסגולים סגרו גם את שחקן הפנים אדאמה סאנוגו ששיחק עד לאחרונה בטרפאני האיטלקית, והוא צפוי לחתום גם כן.
מאמן הקבוצה, יואב שמיר, התייחס להחתמתו של גרין: "שמח מאוד על הצטרפותו של דארין גרין לקבוצה.מדובר בגארד מוכשר שנמצא במגמת עליה ויכול לשחק בכמה עמדות. הוא יוסיף לנו יכולת יצירה בהתקפה ופיזיות הגנתית".
גרין ג'וניור (25, 1.95) שיחק במשך שנתיים באוניברסיטת פלורידה סטייט, כשעונתו הראשונה כמקצוען הייתה במדי סולט לייק סיטי, קבוצת הפיתוח של יוטה ג'אז, בה שיחק מספר משחקים מועט. הקיץ חתם ברדניצקי, ושיחק בליגה הסרבית והאדריאטית, כשלאחרונה הפגיז 52 נקודות בליגה הסרבית. ב-13 משחקים בליגה הסרבית רשם 21.3 נקודות בממוצע למשחק.
סאנוגו (24, 2.00) שיחק שלוש שנים במדי קונטיקט כשב-2023 זכה באליפות המכללות ואף זכה בתואר ה-MVP של הפיינל פור. הוא שיחק בליגת הפיתוח במדי ווינדי סיטי בולס ורשם 13 משחקים בשנתיים בשיקגו. הקיץ עבר לטרפאני שהתפרקה ורשם 6 נקודות ו-3.7 ריבאונדים למשחק.
מה דעתך על הכתבה?