השחקן שסירב להצעה מאלכס פרגוסון: "אני חושב שהוא עדיין לא סולח לי"

play
סר אלכס פרגוסון | Shaun Botterill
צפו: סמניו הבקיע גם במשחק השני שלו במנצ'סטר סיטי, שגברה על ניוקאסל 0:2 02:14

ג'ון אובי מיקל התראיין במסגרת פרסומת שהשתתף בה וסיפר על ההחלטה שלו לעבור לצ'לסי ולא ליונייטד: "הוא אומר לי שברחתי להם. אין לי שום חרטה, רציתי ליצור היסטוריה"

(גודל טקסט)

ג'ון אובי מיקל סבור כי סר אלכס פרגוסון מעולם לא סלח לו באמת, כמעט שני עשורים אחרי אחת מסאגות ההעברה הזכורות בכדורגל האנגלי. קשר העבר הניגרי, שכיכב בצ'לסי, ביצע בזמנו פניית פרסה דרמטית וברגע האחרון ויתר על מעבר למנצ'סטר יונייטד לטובת הבלוז.

מיקל חתם בצ'לסי של ז'וזה מוריניו, כשבהמשך רשם קריירה מפוארת של 11 שנים במועדון מצפון לונדון. בריאיון שנערך כחלק מפרסומת, אמר מיקל: "אף אחד לא מסרב לפרגוסון. הוא אף פעם לא סולח. פגשתי אותו כמה פעמים והוא אמר לי ‘כן, סלחתי לך', אבל שנינו יודעים שזה לא באמת קרה. בכל פעם שאני רואה אותו הוא אומר לי: ‘זה השחקן שברח לנו'".

מיקל הוסיף כי המסר שלו לשחקנים צעירים הוא לא לפחד מהלא נודע: "אם יש לכם אפשרות לבחור – אל תפחדו ללכת על משהו חדש. לפעמים יש משהו טוב יותר שם בחוץ. אל תפחדו לקבל החלטות גדולות".

ג'ון אובי מיקל | GettyImages

על השאלה האם הוא מתחרט שלא בחר ביונייטד, השיב הקשר: "הרבה אנשים שואלים אותי אם יש לי חרטות, כי אולי במנצ'סטר יונייטד הייתי זוכה ביותר תארים או נהנה לשחק תחת פרגוסון. אבל אין לי שום חרטה. צ'לסי הייתה אז קבוצה בתהליך, שבנתה תרבות חדשה וכתב היסטוריה, ואני רציתי להיות חלק מזה".

לדבריו, המעבר לצ'לסי אפשר לו לבנות זהות משלו: "רציתי להיות אני עצמי, ליצור היסטוריה בצ'לסי. זו הייתה נקודה חשובה מאוד בקריירה שלי, וההחלטה הזו הייתה מהטובות שקיבלתי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי